To je to što me zanima!

Amerikanci su dobili Portoriko, Krzyzewski odredio 12 za SP...

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država u petak je rutinski dobila Portoriko 112-86. Nakon utakmice izbornik Krzyzewski odredio je konačni popis '12'
Vidi originalni članak

Jedan od glavnih favorita nadolazećeg Svjetskog košarkaškog prvenstva u Španjolskoj, reprezentacija SAD-a, u posljednjoj utakmici prije odlaska u Europu svladala je Portoriko , jednog od hrvatskih protivnika u skupini, rezultatom 112-86 .

Amere je do rutinske pobjede u utakmici koja je odlučena u trećoj četvrtini vodio Stephen Curry s 20 poena. On je jedan od 12 igrača koje je izbornik Mike Krzyzewski izabrao u roster koji će reprezentirati SAD na SP-u.

S popisa su otpali Kyle Korver , Chandler Parsons , Gordon Hayward i Damian Lillard , a u Španjolsku putuju: DeMarcus Cousins , Stephen Curry, Anthony Davis , DeMar DeRozan , Andre Drummond , Kenneth Faried , Rudy Gay , James Harden , Kyrie Irving , Mason Plumlee , Derrick Rose i Klay Thompson .

SAD nastupa u skupini C, a protivnici su mu Finska, Turska, Novi Zeland, Dominikanska Republika te Ukrajina. Posljednju pripremnu utakmicu Amerikanci igraju u utorak protiv Slovenije .

Idi na 24sata

Komentari 21

  • debelman 29.08.2014.

    davis i curry ce bit njihovi najbolji igraci

  • AdrianBrnić 23.08.2014.

    fale lebron, durant, kobe...

  • kecman7 23.08.2014.

    Lillard je morao biti na popisu

Komentiraj...
Vidi sve komentare