To je to što me zanima!

Amerikanke jure po obranu naslova: Prošle u četvrtfinale

SAD će u četvrtfinalu 28. lipnja na Parku prinčeva u Parizu igrati protiv domaćina Francuske koja je u nedjelju svladala Brazil sa 2-1 nakon produžetaka...
Vidi originalni članak

Aktualne svjetske nogometne prvakinje, igračice SAD-a plasirale su se u četvrtfinale ovogodišnjeg SP-a 2-1 (1-1) pobjedom protiv Španjolske u osmini finala u Reimsu.

Oba gola za SAD i to iz kaznenih udaraca postigla je Megan Rapinoe u 7. i 75. minuti, dok je za Španjolsku uspješna bila Jennifer Hermoso koja je u 10. minuti izjednačila na 1-1.

SAD će u četvrtfinalu 28. lipnja na Parku prinčeva u Parizu igrati protiv domaćina Francuske koja je u nedjelju svladala Brazil sa 2-1 nakon produžetaka.

Od 21 sat u ponedjeljak će još igrati Švedska i Kanada. (zb)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • karabaja99 25.06.2019.

    ovaj zenski nogomet mislim uz duzno postovanje treba ukinuti. To sama sebi zaplice podapinje faulira, puca na tribinu, uzas za gledati

  • Xyster 24.06.2019.

    Očajno suđenje na prvenstu sa nekakvih kriterijima koji niko ne razumije. Kada se koristi VAR onda se sudi i najmanji kontakti, a bez VARa na sredini terena se dopuštaju krvnički startovi. U svakom slučaju vidjelo se Amerikane imaju problema, iako opet vjerujem da su najkvalitetnija reprezentacija, ali u obrani se muče. Vidjet ćemo protiv Francuskinja, za koje mi je žao što su izbacili Brazil i poslali u povijest Martu, Formigu i Cristante. Htio sam vidjeti utakmicu Brazil-SAD i posjetnik na polufinale SP 2007.

  • 24.06.2019.

    O moj bože, kud ja zalutao na ženski nogomet :) ja sam mislio da sam kliknuo na članak o milojku i milijani :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare