To je to što me zanima!

Ana Ivanović ima dečka - Sretnik je kolega Verdasco

Po mnogim procjenama najljepša tenisačica na svijetu hoda s Fernandom Verdascom. Ranije su je povezivali i s našim Marijem Ančićem...
Vidi originalni članak

Ana ima dečka!, stoji velikim slovima na naslovnici srpskog Kurira. Vijest da je lijepa tenisačica, po mnogima i najljepša na svijetu, pronašla ljubav je top-tema u srpskim tabloidima.
- Hm, pa... To je dio mog privatnog života. Fernando i ja imao vrlo dobar odnos - prenio je Kurir izjavu tenisačice koja je donedavno bila svjetski broj 1. I koja je, za razliku od Ane Kurnikove, osvojila čak osam turnira. Lijepa, a još i zna igrati...
Ana Ivanović (21) je trenutno na Masteru u Dohi, gdje je izgubila u prvom meču od sunarodnjakinje Jelene Janković. Taj je poraz iz njene lože gledao i Fernando Verdasco. I to u društvu njene majke! Za srpske medije više nema nikakvih dvojbi - Ana i 'španjolski teniski playboy Verdasco' se vole.
Anu se svojevremeno povezivalo i s Tommyjem Robredom, pa čak i s Rafom Nadalom. No te su priče ostale samo - priče. Jednako kao i ona u kojoj su neki mediji povezivali srpsku tenisačicu s našim Marijem Ančićem.
- Vezu s hrvatskim tenisačem, inače dobrim prijateljem Novaka Đokovića, Ana je odlučno demantirala - piše Kurir u tekstu o novoj ljubavi velike srpske sportske zvijezde.
S Verdascom je drugačije, o njemu i četvrtoj tenisačici svijeta zna se puno više. Navodno su se zbližili u rujnu, kada su oboje bili na turniru u Pekingu. Kako navodi Kurir, Ana već neko vrijeme uči španjolski.

VERDASCO GOL U COSMOPOLITANU
Bilo je to vrlo zanimljivo iskustvo, rekao je španjolski tenisač Fernando Verdasco (25) nakon što se fotografirao potpuno gol na vrhu jedne zgrade u Barceloni. Njegove nage fotografije u Cosmopolitanu su osvanule u sklopu kampanje za borbu protiv raka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vedran_zgb 06.11.2008.

    ona je vec napravila puno vise od jelene djokic

  • markeđani 06.11.2008.

    Zavrsice kao Jelena Dokic.

  • debeliXXL 05.11.2008.

    Vidio sam ju jednom uživo i stvarno je komad i pol

Komentiraj...
Vidi sve komentare