To je to što me zanima!

Ana Jelušić: Ma ništa neće zaustaviti Snježnu kraljicu

Pritisak je ponekad stvarno velik, pa se cure i ja opuštamo se igrajući Playstation, otkrila je Ana, u šeestom izdanju Kraljice najjači hrvatski adut
Vidi originalni članak

Utrka nije upitna, jedino bi je 24-satna kiša mogla uništiti, ali neće je biti. Sljeme je svašta preživjelo, pa će i ovo. Svaka čast organizatorima, koji su uz stazu dočekali Novu godinu, izjavila je Ana Jelušić.
U Tomislavcu na vrhu Sljemena prvo je oduševljeno pomazila psića Branka, ljubimca doktorice Vesne Desnice, a potom se pridružila ostatku reprezentacije u foajeu.
- Sljemenska utrka je tradicionalno jedna od najtežih u Svjetskom kupu, a teška je i za nas domaće skijašice zbog pritiska domaće javnosti. Djevojke s nižim startnim brojevima bolje će proći u slalomu - izjavila je 23-godišnja Riječanka, koja je Novu godinu dočekala u društvu Tanje Poutiainen, dvostruke pobjednice Snježne kraljice.
- S prijateljicama iz Finske odlučila je Novu godinu proslaviti u Zagrebu pa sam joj bila vodič. Novu smo dočekale u Gjuri, ali nismo se predugo zadržale. Do jedan sat - rekla je Anči.
Nakon što je prijašnjih sezona za opuštanje birala kino i kazalište tijekom boravka u Zagrebu, Ana je ovog puta promijenila taktiku.
- Često igram s djevojkama playstation i zaista se odlično zabavljamo - kazala nam je Ana Jelušić, koja je nedavno kupila stan u Zagrebu:
- Zašto ne u Rijeci? Tamo uvijek imam svoj dom kod mame i tate, haha. Ne želim više dosađivati prijateljima u Zagrebu.

KRANJČAR MEĐU ANINIH PET NAJZGODNIJIH
1. SLATER (snowboard) -  Meni je jedan od najzgodnijih sportaša, a i Niki Fleiss. Stvarno odlično izgleda.
2. NICKY HAYDEN (motociklizam) - Valentino Rossi je možda najbrži, ali Nicky je meni svakako najljepši.
3. LEWIS HAMILTON (formula 1) - Englez je donio nešto novo u svijet formule. Lijep je, to svakako.
4. FRANCESCO TOTTI (nogomet) - Njega obožavam! Pojam je u talijanskom nogometu, a i lijepo izgleda.
5. NIKO KRANJČAR (nogomet) - Od naših nogometaša Niko je definitivno jedan od najzgodnijih.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare