To je to što me zanima!

Ana Jelušić : Nadam se da će me Sljeme ipak preporoditi

Zadovoljna sam, osobito nakon loših rezultata ove sezone. Vjerujem da će sa Sljemenom početi i moj preporod, rekla je Ana Jelušić nakon osvojenog 11. mjesta
Vidi originalni članak

Za Anu Jelušić muški je slalom bio gotovo jednako naporan kao onaj ženski. Od ranog jutra bila je u pogonu, gotovo nemoguće bilo je doći do nje.

- Evo me, upravo sam na žičari. S kamerom ću prolaziti stazu. Molim vas, budite brzi, imam samo minutu - rekla je Ana, koja je u ženskoj utrci osvojila 11. mjesto.

Dojmovi su joj, kaže, potpuno jednaki kao onog trenutka kad je prošla kroz cilj.

- Zadovoljna sam, osobito nakon loših rezultata ove sezone. Vjerujem da će sa Sljemenom početi i moj preporod - kaže Ana.

Ona je tek jedna u nizu onih kojima će i ovogodišnja utrka ostati u lijepu sjećanju.

- Razgovarala sam s puno cura i svaka mi je rekla da je oduševljena Sljemenom i utrkom, ali i Zagrebom - rekla je Ana, a na upit je li dala kakav savjet Ivici samo se nasmijala.

- Što ću ja govoriti Ivici?! On bolje od svih zna ovu stazu i nikakav savjet nije mu potreban - zaključila je naša najbolja skijašica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • biatlon2 07.01.2011.

    uzvišeni ti očito ne kužiš koliko je velik uspjeh uopće se plasirati među prvih 30 i osvojiti bodove. Ana je kostantno u bodovima već godinama. Očito je da u tebi nema puno sportskog duha već da priznaješ samo pobjednike. A sad jel Janica bila najveća skijašica u povijesti o tome se isto da raspravljati. Za nas sigurno je, ali pitaj Austrijance, Šveđane, Švicarce ili Nijemce što misle o tome. Da nije rano prekinula karijeru možda bi i bila broj 1 ali ovako je samo jedna od najvećih. Inaće su mi te rasprave tko je najbolji u povijesti jako glupe. Jer puno toga se mijenja iz godine u godinu tako da je sve jako relativno. Sigurno je da je bila broj 1 u razdoblju od 2000-2006 ali prije i poslije toga je jako teško govorit.

  • uzvišeni2 07.01.2011.

    biatlon ne mrzim ih janica je bila najbolja skijašica u povijesti i draga mi je i ova jelušić nije loša bila je 2 sezone dobra borila se za 4,5 mjesto u slalomu,ali sada je po meni njezino vrijeme prošlo i nije joj potrebno da i dalje skija,a što se tiče ostalih nemmam komentara počevši od nike fleis,preko sofije novoselić pa sve do tee palić

  • user_49429 06.01.2011.

    meni nije jasno zašto se pljuje po ovoj curi. ovako, u kojem god sportu da si u prhiv 50 jest uspjeh-tako da nam nitko ne daje za pravo da umanjujemo njene uspjehe. cura je već sa 17godina bila u prvih 15 slalomašica, cura je prije 3 godine bila 3. ukupno u slalomu, cura je već 7 godina u prvih 15. cura ima tek 24 godine.. ljudi su stvarno jadni, i ja se sramin šta san čovjek. eto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare