To je to što me zanima!

Ana Šimić: Baš volim skakati u Kini jer je vrijeme kao kod nas

PO REKORD NA SP-U Hrvatska visašica Ana Šimić u Kini je dvaput popravljala osobni rekord, a na Svjetskom prvenstvu u Pekingu prvi put želi preko dva metra
Vidi originalni članak

Voli skakati u Kini i na velikim natjecanjima. Na njezinu sreću, ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u atletici baš je u Pekingu, od 22. do 30. kolovoza.

- Zapravo i ne znam što mi u Kini tako odgovara, valjda vrijeme, koje je kao kod nas, nije sparno. Doduše, ima smoga, sunce se baš ne vidi, ali to mi ne smeta - kaže naša visašica Ana Šimić, koja je lani u Kini dvaput popravila osobni rekord, skočivši 197 cm u Šangaju pa 198 u Pekingu, prije nego što ga je na EP-u u Zürichu popravila za još jedan centimetar i osvojila broncu. 

U Pekingu se nada prvom letu preko dva metra, iako joj je ova sezona lošija od prošle.

- Ove sam godine u dvorani skočila osobni rekord pa ozlijedila Ahilovu tetivu. Od tada mi je sve nekako usporeno - kaže Šimić, koja će na dalek put u Peking samo tri dana prije kvalifikacija skoka u vis.

- Mnogi u Kinu idu i po tjedan dana ranije, ali meni ovako više odgovara. Ne smeta mi jet-lag, umor me hvata tek tjedan dana poslije - objasnila je Ana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lionjumps 21.08.2015.

    ajde Anci mirno i opusteno uzivaj

  • croaticum 21.08.2015.

    Ana, preskoci 2 metra, po mogucnosti i koji cm vise, a najvise bi volio da osvojis bar jednu medalju..SRETNO:

Komentiraj...
Vidi sve komentare