To je to što me zanima!

Ana velika i u porazu: Ma nisu suci krivi, nego sam kriva ja...

Jednostavno se nisam borila kako sam se dogovorila s trenerom. Nisam se nadala da ću izgubiti već na prvoj prepreci, kaže Ana Zaninović nakon poraza od Hamade
Vidi originalni članak

Hrvatska tekvandoašica Ana Zaninović izgubila je od Japanke Hamade 14-11 u prvom kolu borbi do 57 kilograma na Olimpijskim igrama u Londonu. Iako su suci zakinuli našu predstavnicu, ona je ostala velika u porazu te je odgovornost prebacila samo na sebe. 

- Samo sam ja odgovorna. Nije kriv ni trener, ni suci, nego ja. Nisam bila u najboljem izdanju i nisam se borila kako sam se dogovorila s trenerom - rekla je Ana nakon borbe.

Postojala je nada da će Japanka doći do finala. U tom bi slučaju Ana išla u repasaž te se borila za broncu no Hamada je izgubila u četvrtfinalu od Britanke Jones 13-3.

Trener: Ne možemo se vaditi na suce, ali...

Ana danas nije bila prava. Ne možemo se vaditi na suce, ali sutkinja je na svoju ruku oduzela Ani tri boda iz akcije u zadnjoj sekundi zbog, po njenom mišljenju, nedopuštenog klinča, rekao je trener Toni Tomas.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • libeluli 10.08.2012.

    Ana je na pravi način pokazala kakva je sportašica, imati hrabrosti priznati vlastitu krivnju a ne pravdati se tuđim pogreškama...zato se nadam najboljem u Riju

  • mazaluna 09.08.2012.

    Ma biće bolje drugi puta.Obitelj Zaninović je več donijela jednu medalju i to je super.

  • imiki12 09.08.2012.

    Bravo Ana nisi ti kriva ... majmuni od sudaca nas nevole .... sada bih im najrađe prdnio u glavu! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare