To je to što me zanima!

Anas: Favoriti smo protiv Cibalije, ali i protiv Dinama

Oba protivnika čekamo u Splitu, favoriti smo i ako budemo pravi ne sumnjam da ćemo pobijediti u oba susreta, uvjeren je mlađi Sharbini, Anas
Vidi originalni članak

Slobodan dan nakon pobjede nad Varteksom Stanko Poklepović i Anas Sharbini iskoristili su, kao i većina ostalih, za posjet rodnom kraju – Poklepović Milni na otoku Braču a Sharbini Rijeci.
Znaš Anasi (tako Poklepović zove mlađeg Sharbinija op.p) nisam ja znao da si ti tako dobar. Bravo, bravo... potapšao je Špaco po ramenima svog pulena uoči jučerašnje pressice, a nahvalio ga je i javno.
- Anasi ima osobitu, a ja bih dodao i instinktivnu izvedbu i jako sam zadovoljan njegovom igrom u oba smjera. U zadnjih nekoliko utakmica sjajno je to odradio.
No, pitanje Anasu, kako mu se sviđa sloboda koju mu trener daje, nije se svidjelo Špaci, pa je zagrmio
- Ma kakva sloboda. Nije to sloboda. On je dobio dio terena da izvede izvedbu koja se od njega očekuje i to radi dobro.
Anas je trenera najprije zbunjeno pogledao ali se brzo snašao i kazao kako je zadovoljan igrom.
- Igram puno bolje nego u jesen. I ja i cijela momčad. No prave utakmice tek dolaze i želimo zadržati dobru formu, jer ako dobru igru ne potvrdimo dobrim rezultatom u utakmicama koje slijede, sve pada u vodu.
Hajduka nakon gostovanja u Zagrebu čeka uzvrat sa Dinamom i derbi sa odličnom Cibalijom, koju mora pobijediti kako bi održao nadu da može dohvatiti drugo mjesto.
- Oba protivnika čekamo u Splitu, favoriti smo i ako budemo pravi ne sumnjam da ćemo pobijediti u oba susreta – uvjeren je Anas, koji se posebno ne opterećuje činjenicom da na proljeće još nije nije zatresao mrežu protivnika.
- Dobro radim, ulažem u sebe i ne opterećujem se golovima. Doći će kad bude najpotrebnije, nadam se već protiv Dinama.
Stariji brat Ahmad i dalje grije klupu i strpljivo čeka svoju prigodu.
- Žao mi je što ne igra ali takav je život nogometaša. Sigurno da je i on nezadovoljan, tko bi bio zadovoljan kad sjedi na klupi. No to ga nije poljuljalo, radi dobro i ako dobije prigodu siguran sam da će je iskoristiti – kaže Anas.

GLAS NASTRADAO ZBOG KONCEPCIJE, A NE LOŠE IGRE
Premda je izgubio glas zbog loše igre u prvom poluvremenu utakmcie sa Varteksom, Stanko Poklepović nije kritizirao svoje igrače zbog prikazane igre.
- Moja je konstatacija da je utakmica bila dovoljno dobra i da je rezultat bio u redu. A to što sam ostao bez glasa, to je prirodno u mojim godinama. U pojedinim trenutcima se gubila koncepcija i morao sam ih podsjetiti da se vrate u formaciju. Neki su pak igrači oduševili i publiku i mene, poput Anasa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • luni_1 29.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • luni_1 29.03.2010.

    prejadan si sharbini da barem otiđeš i hajduka

  • 11 BILI 29.03.2010.

    Ne mrzim ni ja dinamo budi uvjeren u to a tako ni ostale hrvatske klubove,je da su mi hajduk i moj sibenik najdrazi.....dinamo je prvi ali kup je nas i dinamo nema nikakve sanse u splitu. braca sharbini nisu pokazali nista,stariji nije ni dobija pravu sansu ali mladji sharbini je poceja igrati i uvjeren budi da ce vrime pokazati da je daleko najjaci igrac nase lige.pripucavanje, tuca torcide i BBB i meni smeta i zalosno je sto dolazi do toga. lip pozdrav i tebi iz sweden!

Komentiraj...
Vidi sve komentare