To je to što me zanima!

Ancelotti: "Alonso je otišao jer nije imao motiva igrati za nas"

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti obrušio se na potez Xabija Alonsa koji je s 32 godine odlučio napustiti klub i otići u Bayern. Španjolac želi nove izazove u karijeri
Vidi originalni članak

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti priznao je da su svi u klubu iznenađeni odlukom Xabija Alonsa da napusti Santiago Bernabéu i prijeđe u Bayern. Alonso se na taj korak odlučio nakon što je u "kraljevski klub" stigao Toni Kroos.

- Xabi nas je sve iznenadio. No, ako nema motiva ostati u najvećem klubu svijeta, može ići. Imamo Tonija Kroosa kojem su samo 24 godine - rekao je Ancelotti.

Alonso je jučer debitirao za Bayern u remiju sa Schalkeom (1-1).

- Osjećam se dobro. Želio sam doći ovdje i steći novo iskustvo. Uživao sam igrajući u Premierligi i Primeri, no Bundesliga je za mene novi izazov. Momčadi su odlične, stadioni puni, a stil igre mi odgovara. Mislim da ću uživati sljedećih nekoliko godina - rekao je Alonso.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 01.09.2014.

    što kaže Alonso, "uživati sljedećih nekoliko godina", pa ugovor ti je samo na dvije godine.... fantastične godine imao je u Realu, ali u Bayernu se neće usrećiti, dobit će on i tu veliku konkurenciju, a dobro znamo da je došao kao hitna zamjena.

  • 1980bena 31.08.2014.

    samo bih htio reci,da ovaj nike nema pojma o nogometu,ali je jako uporan i naporan,ali dobro nekome se treba i smijati.

  • Frenkyy 31.08.2014.

    Kako već mnogo purta rekoh; Ne možeš zadržat igrača koji hoće otić! Nitko nije nezamjenjiv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare