To je to što me zanima!

Ancelotti: Moram razmisliti što sad; CR: Nećemo dramatizirati

"Nismo igrali dobro, bili smo spori u napadu. Nikad nije lako kad izgubite utakmicu. Morat ću razmisliti o daljnjim potezima. Do prošlog tjedna smo igrali dobro"
Vidi originalni članak

Real Madrid izgubio je na Santiago Bernabeuu od Atletico Madrida 1-0. Bila je to prva pobjeda Atletica nad gradskim rivalom u španjolskom prvenstvu nakon 14 godina.

Trener Reala Carlo Ancelotti je nakon utakmice kritizirao momčad.

- Nismo igrali dobro, bili smo spori u napadu. Nikad nije lako kad izgubite utakmicu. Morat ću razmisliti o daljnjim potezima. Do prošlog tjedna smo igrali dobro. Moramo nastaviti raditi i siguran sam da ćemo se popraviti - rekao je Ancelotti.

Cristiano Ronaldo je također naglasio da Real mora bolje.

- Možda nismo u vrhunskoj formi, ali ne igramo loše. U momčadi su neki novi igrači i nova taktika pa ne treba raditi dramu od ovog poraza. Nije kriv trener nego igrači. Igrao sam loše, ali ne samo ja nego cijela momčad.

Atletico nakon 14 godina dobio Real na Santiago Bernabeuu

Idi na 24sata

Komentari 69

  • tko te pita 29.09.2013.

    Ne, do proslog tjedna ste imali srece, i lagane protivnike!

  • jaha 29.09.2013.

    svi ali svi igrači reala su preplaćeni, mesi je mogao i punicu postavit za trenera barcelone i osvojio bi prvenstvo

  • Colonel is back 29.09.2013.

    hebe se kikiju,naravno da nema panike,dok sprema 20 milki place u dzep..pa jeste vidjeli sinoc na tribinama,real gubi,navijaci totalno nezainteresirano gledaju,smiju se,grickaju sjemenkice..pa vise se zivcirate vi tu portal navijaci,nego oni u madridu haha..real je toliki marketinski klub,da je postao umjetan klub,nazalost!..cak i protiv galate je real bio los,bez obzira na rezultat,nije bilo igre nikakve..do bozica +10 za barcu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare