To je to što me zanima!

Ancelotti: Pet sudaca misli da je Chiellini zaslužio isključenje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mnogi se slažu kako je sudac pogriješio kada je igraču Juventusa pokazao izravni crveni karton nakon pomalo traljavog starta na Ronaldu na rubu kaznenog prostora
Vidi originalni članak

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, složio se nakon susreta Lige prvaka protiv Juventusa kako je isključenje Giorgija Chiellinija promijenilo tijek utakmice i tako dodatno poguralo njegovu momčad prema 2-1 pobjedi.

Mnogi su mišljenja kako je sudac Manuel Grafe u 48. minuti pogriješio kada je igraču Juventusa pokazao izravni crveni karton nakon pomalo traljavog starta na Cristianu Ronaldu i tako prilično oslabio talijanskog velikana.

- To je svakako promijenilo susret. Međutim, pet je sudaca na terenu i oni misle kako je Chiellini zaslužio crveni, a mi to moramo poštovati i prihvatiti – rekao je Ancelotti.

Osvrnuo se trener Madriđana i na izvedbu svoje momčadi za koju kaže kako je na trenutke bila jako dobra.

- Pobjeda je ono što nam je najvažnije. Momčad ima samopouzdanje i razvija se dobro. Igrali smo dobro sat vremena i dobili susret. Nakon toga smo usporili i izgledali pomalo umorno. To moramo popraviti – zaključio je Ancelotti čiju ekipu sada očekuje veliki sraz protiv Barcelone.  

Ronaldo srušio i Juve pa suca prevario sramotnom glumom

Idi na 24sata

Komentari 91

  • micek 23 25.10.2013.

    Carlo ,nisi gospodin s ovakvim izjavama

  • MY NAME IS NOBODY_1 25.10.2013.

    misle samo tih 5 koje ste potplatili,a cijeli nogometni svijet zna da ni c od crvenog kartona nije bilo.kad nemožeš pobijediti fer,trazis pomoc sudaca.stvarno su jadni klub.

  • Charlie Sheen_1 24.10.2013.

    Smrad Chiellini,obična precijenjena baraba koja može samo kršiti igrača!

Komentiraj...
Vidi sve komentare