To je to što me zanima!

Ancelotti: Radomir Antić tajno radi za Real Madrid!

Pa ja ni svom sinu ne govorim što da radi, kako bi Banetu, odgovorio je srpski izbornik na optužbe trenera Chelseaja u priči oko Baneta Ivanovića
Vidi originalni članak

Branislav Ivanović je vrlo kvalitetan igrač, bio bi veliko pojačanje za Real. Fizički je dominantan, a na terenu djeluje jako smireno. Mislim da je on bolji igrač od Pepea, rekao je španjolskim novinarima srpski izbornik Radomir Antić u vrijeme dok je u javnost dospjela vijest da Real želi dovesti Ivanovića. Chelsea je odmah svom braniču ponudio novi ugovor, a trener Carlo Ancelotti poslao je jasnu poruku kolegi Antiću:
- Srpski izbornik je nagovarao Ivanovića da prijeđe u Real, to stvarno nije korektno. Mislim da Antić potajno radi za Real!
Na ovakve optužbe Antić je samo odmahnuo rukom, kaže da mu nikada nije palo napamet da ijednoga igrača nagovara na prelazak u drugi klub.
- Ja nagovarao Baneta da prijeđe u Real? Pa ja ni svom sinu ne govorim što da radi! Posljednja stvar koju bih ikad učinio je donošenje odluke umjesto drugih - odgovorio je Antić i dodao:
- Ja sam španjolskim novinarima samo rekao ono što mislim o svom igraču. Sad, kako će tko interpretirati tu izjavu, na to ja ne mogu utjecati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • VezanIPriveden 29.12.2009.

    Bitno da ste vi to za srbe napisali, a gdje su vjesti o bandićevim refleksijama sa prvog sata instrukcija iz eng ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare