To je to što me zanima!

Ancelotti: Stvarno nemam pojma zašto smo izgubili

Mislim da nismo ušli podcjenjivački. Jednostavno, dogodi se u nogometu dan kad nisi pravi. Treba se okrenuti budućnosti, rekao je trener Chelsea
Vidi originalni članak

Chelsea je u subotu izgubio na gostovanju kod Wigana u sedmom kolu Premiershipa 3-1. Prvi je to poraz Carla Ancelottija na klupi londonskog Premierligaša, te prvi poraz kluba od ožujka....
- Ne znam zašto smo izgubili. Bili smo dobro pripremljeni i svjesni koliko je ta utakmica važna. Događaju se takve stvari nakon serije pobjeda. Moramo prihvatiti ovaj poraz i popraviti loš dojam u sljedećoj utakmici Lige prvaka - izjavio je talijanski menadžer, čije igrače u srijedu očekuje gostovanje kod Apoela u Nikoziji.
- Mislim da nismo ušli podcjenjivački u utakmicu. Jednostavno, dogodi se u nogometu dan kad nisi pravi. Treba se okrenuti budućnosti - dodao je Ancelotti, koji je u šest uvodnih prvenstvenih utakmica ostvario učinak od šest pobjeda. Mladi menadžer Wigana, 36-godišnji Španjolac Roberto Martinez, doveo je svoj klub do prve pobjede nad jednom momčadi iz velike četvorke engleskog nogometa u 35. pokušaju.
- U dvama prošlim dvobojima izgubili smo (od Manchester Uniteda odnosno Arsenala, op. a.) 5-0 i 4-0. Naučili smo lekciju i zaigrali hrabro od prve sekunde. Kad igraš s Chelseajem kod kuće i zoveš se Wigan, imaš dvije opcije: igrati hrabro i pobijediti ih ili biti razbijen. Jedini način kako ugroziti Chelsea jest ne dopustiti im olako dolaziti u posjed lopte, onemogućiti im da se osjećaju sigurno kad je primaju i na taj ih način poljuljati. Sve smo to uspjeli učiniti zahvaljujući fantastičnoj koncentraciji od prve do posljednje minute - zaključio je talentirani menadžer trenutačno desetoplasirane momčadi Premiershipa.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • the.king 27.09.2009.

    Da nije zbog bolje igre protivnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare