To je to što me zanima!

Ancelotti zvao legende Reala na večeru, među njima i zaručnik poznate hrvatske voditeljice

Uz čašu dobrog vina i razgovora slavile su u Madridu naslov Reala poznate face među kojima su i Rafael Nadal, Luis Figo, brazilac Ronaldo
Vidi originalni članak

Real Madrid u subotu je postao prvak Španjolske pobjedom nad Espanyolom 4-0, a proslava se nastavila i dan poslije. U kući liječnika Ángela Martína trener Carlo Ancelotti proslavio je s legendama "kraljevskog kluba".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U veselom su društvu, među ostalima, bili i legendarni bivši igrači Ronaldo Nazario, Luis Figo, Fernando Hierro i Michel González i pozirali uz čašicu dobrog vina.

Najbolji svjetski tenisači baš su ovaj tjedan u Madridu gdje se održava turnir iz serije Masters 1000. Na druženju su tako, uz velikog navijača Reala Rafaela Nadala, bili i njegov trener Carlos Moya, Marc i Feliciano Lopez.

Fernando Hierro (54) zaručnik je hrvatske novinarke i voditeljice Fani Stipković (39). Šuška se kako će se ovo ljeto vjenčati na Korčuli, odakle je Fani rodom.

Stipković već godinama gradi uspješnu voditeljsku i reportersku karijeru u Španjolskoj. Zajednički život u rezidencijalnom dijelu Madrida započeli su tijekom lockdowna. S Fani su oduševljena i djeca legendarnog nogometaša, s kojima se voditeljica odlično slaže.

Hierrova obitelj u vlasništvu ima imanje u Malagi, kamo često zna povesti i svoju zaručnicu. O ljubavi legende Real Madrida pišu i španjolski mediji. Fani opisuju kao “iznimnu novinarku koja je intervjuirala brojne sportske zvijezde te Hrvaticu prodornih zelenih očiju”.

Hierro se prije četiri godine razveo od Sonie Ruiz nakon 28 godina braka, s kojom je dobio kćer Claudiju i sina Alvara. Nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mali moj 03.05.2022.

    Rafaaa

  • svk 03.05.2022.

    A baba iza si misli “ ajmo decki razgulite vise ocu doma “

  • mrmagdens 03.05.2022.

    Kako da purger kaže svome sinu kad šetaju kraj maksimira, da moraju okolo jer se boji da ce komad betona past na njih!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare