To je to što me zanima!

Andabak uložio 10 milijuna kuna u dionice Hajduka

Jako Andabak, većinski vlasnik koncerna Sunce novi je dioničar splitskog Hajduka, a ne, kako su javljali neki internetski portali, Željko Kerum
Vidi originalni članak

Većinski vlasnik koncerna Sunce Jako Andabak za petak je najavio kupnju Hajdukovih dionica u vrijednosti od 10 milijuna kuna.
- Dionice kupujem osobno, a ne kao vlasnik koncerna i to zbog tri razloga. Smatram da će se kroz nekoliko godina ulaganje potvrditi kao isplativo, želim se odužiti svim navijačima Hajduka koji rade za mene, te kao uspomenu na pokojnog oca i brata koji su bili veliki Hajdukovci, rekao je Andabak drhtavim glasom susprežući suze, te je najavio kako će u budućnosti možda uplatiti i dodatni paket dionica.
- Sačekajmo kraj upisa dionica da vidimo tko će sve biti unutra, a potom ćemo dogovoriti koji je zajednički interes i hoće li Hajduku biti potrebno daljnje ulaganje.
Koncern Sunce u 51%-om je vlasništvu Jake Andabaka, koji je nedavno prodao 49% udjela koncerna za 90 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mirni1 09.10.2008.

    ili je ovo pranje love ili se prva (samo) ribica ulovila. zanima me hoće li još netko zagristi

  • 1Broj 08.10.2008.

    andabak?......................general andabak ?......................bjelo?...........................hajduk?...................hmmmm..............................gresim?

  • inox1810 08.10.2008.

    @had.....ej stari,koncern \"sunce\" ti se bavi turizmom ,nije to \"sunce\"osiguranje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare