To je to što me zanima!

Anderlecht poručio Kompanyju: Odsad samo igraš, nisi trener...

Nakon 11 sezona provedenih u Manchester Cityju gdje je bio i kapetan, Kompany je ovoga ljeta stigao u Anderlecht gdje je preuzeo ulogu trenera-igrača, no nije se dugo zadržao...
Vidi originalni članak

Nakon što je osvojio samo dva boda u prva četiri kola belgijskog prvenstva, Vincent Kompany (33) razriješen je dužnosti trenera Anderlechta te će u nastavku sezoni imati samo ulogu igrača.

Nakon 11 sezona provedenih u Manchester Cityju gdje je bio i kapetan, Kompany je ovoga ljeta stigao u Anderlecht gdje je preuzeo ulogu trenera-igrača.

No, belgijski velikan koji je prošle sezone po prvi put u svojoj povijesti propustio izboriti nastup u eurokupovima u novo je prvenstvo krenuo još lošije no lani, pa će vođenje momčadi preuzeti Simon Davies, dosadašnji Kompanyjev pomoćnik koji je također stigao iz Manchester Cityja u kojemu je bio šef omladinske škole.

- Mi ovdje radimo na novom projektu, a rezultati ne mogu doći preko noći. Uvodimo novi stil igre za koji treba vremena da se stabilizira - rekao je Davies. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ustani bane 23.08.2019.

    Ugledaj se na Kepu🤪

  • mestar 23.08.2019.

    To je olje za njega i klub, jer je bolje imat jednog solidnog igraca u ekipi nego loseg trener i igraca. Ta dupla uloga nre ide u profesionanj ligi ni ekipi. Mozda jos tako nesto moze funkcionirat u nekom seoskom klubu i ligi.

  • paulomacado 22.08.2019.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare