To je to što me zanima!

AVB: Friedel ostaje naš prvi golman, Lloris se mora boriti

Iako je momčad Tottenhama ovoga ljeta platila osam milijuna funti Lyonu za transfer prvog golmana francuske reprezentacije Huha Llorisa, ovaj još nije dočekao debi...
Vidi originalni članak

Lloris je branio za Spurse u ogledu Europske lige protiv Lazija, ali u engleskom prvenstvu menadžer Andre Villas-Boas i dalje na gol postavlja američkog 41-godišnjeg veterana Brada Friedela. Ovaj mu uzvraća s dobrim predstavama među vratnicama. Tako je bilo i u nedjelju u pobjedi na QPR-om 2-1.

- Mi smo Llorisu objasnili da ne kanimo Friedelu uskratiti mjesto u momčadi sve dok dobro obavlja svoj posao. U tim stvarima moramo biti vrlo pažljivi. Uopće ne dovodimo u pitanje Hugovu vratarsku dimenziju i njegov talent, ali trenutno odajemo respekt golmanu koji vrlo dobro obavlja svoj posao iz utakmice u utakmicu. Lloris je veliki profesionalac, jasno da želi braniti, ali morat će se boriti za mjesto u momčadi. No, dobit će svoju šansu vrlo skoro – izjavio je Andre Villas-Boas.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Meshuggah77 25.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ivan cro_1 25.09.2012.

    smješni su ovi u tottehamu!

  • Crips 25.09.2012.

    Ovaj AVB je smesan trener,sad kad krenu utakmice sa Celzijom,Arsenalom,Junajtedom,Sitijem,Luzerpulom i Evertonom.....sledi debakl Totenhemu i otkaz ovom polu-treneru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare