To je to što me zanima!

Andre Villas-Boas je potvrdio: Sigurno ćemo prodati Modrića

Novi trener Tottenhama potvrdio je kako Luka Modrić sljedeće sezone neće igrati u Spursima. PSG se uključio u utrku za Modrićem i nudi mu 500.000 € mjesečno
Vidi originalni članak

Luka Modrić sljedeću sezonu sigurno neće dočekati u Tottenhamu. Novi trener Spursa Andre Villas-Boas na konferenciji za novinare rekao je kako će klub prodati Luku, ali za pravu cijenu te da mu neće raditi probleme u karijeri jer poštuje njegove ambicije i želje za napredovanjem.

Real Madrid je najčešće spominjana destinacija za Luku Modrića, izvori bliski igraču tvrde kako je sve riješeno te da samo preostaje dogovor između Reala i Tottenhama. Luka se odmara u Zadru i prepušta sve dogovore svom menadžeru. 

Šeici ne pitaju za cijenu

Francuski Le Parisien tvrdi kako PSG nije odustao od Luke. Bogati šeici ne pitaju za cijenu spremni su platiti 40 milijuna eura Spursima i nude hrvatskom veznjaku 500.000 eura mjesečno. 

Modrić u Tottenhamu ima 400.000 eura mjesečno, a PSG mu je spreman ponuditi ugovor na tri godine. Veliku ulogu u transferu navodno ima Carlo Ancelotti.

- Luka respektira Carla i želi raditi s njim - citirao je Le Parisien bliskog Modrićevog prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Yassa 12.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SpužvaBob 12.07.2012.

    Nemojte samo zaboraviti da na ovaj ili onaj način sve te cifre za sve igrače u konačnici plaćamo baš mi bez obzira da li idemo još i na tekme, zato sam ja protiv tolikih zarada, jer ja sam taj koji ima sve manje i manje, dok sve to skupa ne pukne ...

  • ibracadabra09 11.07.2012.

    Daleko pretjerana cijena, dovoljno ako se usporedi sa Fabregasom koji je kostao 29 mil a bolji je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare