To je to što me zanima!

Andrea Pirlo: Conte je genije, najbolji je trener na svijetu...

Andrea Pirlo i Antonio Conte u Juventusu su zajedno bili tri godine. Talijanski veznjak danas nosi dres New York Cityja, Conte je u Chelseaju, a Pirlo ga smatra najboljim na svijetu
Vidi originalni članak

Andrea Pirlo ima 37 godina, ali još ne razmišlja o prekidu karijere. Igra za New York City, a jednoga dana želi postati trener. Genijalac na travnjaku i omiljen izvan njega. To je Pirlo. Za američke je medije otkrio tko mu je najbolji trener na svijetu.

- Najbolji trener na svijetu je Antonio Conte. On je jednostavno genije. Svaki trenutak razmišlja o tome kako da poboljša svoju momčad. Razmišlja o najmanjem detalju. Zato je napravio velike stvari u Juventusu i ne sumnjam da će osvojiti puno trofeja s Chelseajem - rekao je Pirlo.

U Juventusu su Pirlo i Conte zajedno radili tri godine.

- Svaki je trening bio drugačiji i svaki je trening bio jači. U Chelseaju se vidi napredak koji je on donio - dodao je Pirlo.

Chelsea je nakon 27 odigranih utakmica Premiershima na čelu ljestvice. Ima deset bodova više od drugoplasiranog Tottenhama i za očekivati je da Conte već u svojoj prvoj sezoni na Otoku uzme titulu.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hrvat1995 13.03.2017.

    Genije kojeg je na San Siru , Niko Kovač (inace "promasaj" od izbornika) takticki ubio , covjek je osvojio ligu sa realno gledajuci najjacom ekipom u precjenjenoj PL koja bi opet od Barce , Reala , Bayeran i sl. Primila 6-7 komada u dvomecu . Prirodno je da svak svog konja hvali , govorio bi i ja da je Bilic najbolji da osvoji PL iako to nije tako !

Komentiraj...
Vidi sve komentare