To je to što me zanima!

Andrej Arlovski: Dovedite mi tog Fjodora da ga razbijem...

Kad sljedeći put vidim Danu Whitea zamolit ću ga da potpiše ugovor s Fjodorom samo da ga razvalim. Želim revanš, ali sve ovisi o UFC-u, kaže Andrej Arlovski...
Vidi originalni članak

Čeka se da postane službeno. Fjodor Jemjeljanjenko trebao bi se vratiti borbama nakon tri godine pauze. Nakon glasina o povratku jednog od najvećih MMA boraca svih vremena, javili su se i oni koji bi rado u kavez s njim.

Prvi je Andrej Arlovski , koji se već borio s Fjodorom 2009. godine. Arlovski je bio bolji u prvoj rundi, a potom je izveo "leteće koljeno" koje je Rus dočekao desnicom i nokautirao ga. Bjeloruski borac nikako da se pomiri s tim porazom.

- Kad sljedeći put vidim Danu Whitea zamolit ću ga da potpiše ugovor s Fjodorom samo da bih mogao u kavez s njim. Želim revanš, ali sve ovisi o UFC-u. Želim ga razvaliti - rekao je Arlovski , koji bi se na UFC 191 trebao boriti s Frankom Mirom.

- Mir je težak protivnik, snažan je i ima crni pojas u jiu-jitsuu. S njim nema šale. Ako ću se boriti protiv njega, moram biti potpuno spreman. No ja želim i Fjodora. Neću ponoviti ono glupo "leteće koljeno". Ne znam zašto sam to napravio - dodao je.

Bethe poručila Rondi: Razbit ću te

Rondu Rousey u obrani naslova čeka čeka Bethe Correia, Brazilka koju zovu Pitbull.

- Majka mi je jako ljuta. Rekla mi je da joj je dosta odgađanja borbe i da riješim tu Bethe što prije - rekla je Ronda , koja ima 11 pobjeda u 11 borbi.

No i Brazilka je neporažena (9 od 9). Borba je na rasporedu 1. kolovoza na eventu UFC 190. Burno je bilo na službenom sučeljavanju. Brazilka se unijela u lice Rondi.

- Razbit ću te - poručila je Brazilka Amerikanki.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • iPhone_1 01.08.2015.

    da hoce rondi i njezinoj protivnici grudnjak puknut ohhhhhhhhhhhhhhhhh

  • Prekrasni 01.08.2015.

    Koliko god dobar borac bio,ovako prozivati jednog Fedora...malo bezobrazno

  • kurcubic 01.08.2015.

    od fjodora su skoro u pocetku svi bolji ,pa na kraju zavrse tamo gdje im je i mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare