To je to što me zanima!

Andres Iniesta: Bayern favorit protiv nas? Ne bih baš rekao...

Za mene je najvažnija titula ona u Primeri. To pokazuje koliko rada ulažemo svaki dan. Naravno da želimo osvojiti i Ligu prvaka, rekao je Barcelonin fantazist Iniesta
Vidi originalni članak

Veznjak Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije, Andres Iniesta, u intervjuu za Marcu pričao je o nadolazećem susretu protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka. Omalenog fantazista često zovu "motorom Barcelone". On sve pokreće.

- Ne bih baš rekao da je Bayern favorit protiv Barcelone. To je sjajan klub koji igra dobro posljednjih nekoliko sezona. Osvojili su Bundesligu, u finalu su njemačkog kupa i polufinalu Lige prvaka. Bit će to zanimljiva utakmica - rekao je Iniesta.

Barcelona je praktički osigurala Primeru. Real je miljama daleko i šampanjac već čeka.

- Osvajanje Primere je za mene najvažnija titula. Ona pokazuje koliko smo rada uložili u to da budemo prvi. Ispali smo iz kupa i želimo osvojiti Ligu prvaka. To je prestižno natjecanje. Teško i posebno. Svim srcem želimo u finale - dodao je Iniesta.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Nisam Taj 19.04.2013.

    Nema me 2 mjseca i Bayern postao favorit protiv Barcelone,pa gdje ide ovaj svijet !? :))) Kad tika-taka krene i lopta nestane iz vidokruga Bayernovog veznog reda pitat ce se jesu dosli na pravu utakmicu,pa nije Barca Nurnberg...

  • SrdanKaruzic 19.04.2013.

    on prica o vaznosti lige, lige koja je u svojoj povijesti imala samo 4-5 osvajaca? u kojoj se zna zadnjih 20 godina tko ce osvojit(izuzev valencije one jedne godine) nek se poklopi po usima i nastavi lezat po terenu i plakat sudcima ko inace... zna se da barcelona odavno igra uefinu najdrazu taktiku 4-3-3-3 u novijem formatu +2 iza gola (oni koji nisu dosudili cisti penal nakon igranja rukom piquea protiv milana)

  • 11 BILI 19.04.2013.

    Bayern M. je stroj a u napadu sa mandzukicem i gomezom idu u finale. u drugoj utakmici bi volija da dortmund prodje i da budu ich liebe bundes finale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare