To je to što me zanima!

Andrić propušta Dinamo zbog 'sočnih' psovki sucu

Zbog vrijeđanja suca i njegova pomoćnika nakon utakmice protiv Rijeke, kapetan i pomoćni trener Hajduka dobili su vremenske i novčane kazne
Vidi originalni članak

Utakmica na Kantridi tek je završila, sudionici ogleda Hajduka i Rijeke bili su u tunelu. Tamo su bili i interventni policajci, morali su čuvati suca Igora Pristovnika i njegove pomoćnike.
- J... ti mrtvu mater u usta! - bijesno je govorio kapetan Hajduka Srđan Andrić pomoćnom sucu Igoru Krmaru, a Pristovnika je 'očešao' pomoćni trener Dean Računica:
- Doći ćeš ti u Dalmaciju, j... ti mrtvu majku!
Pristovnik i Kramar prijavili su Hajdukov dvojac, koji se pismeno ispričao. A disciplinski sudac Udruge Prve HNL Krešimir Vlajčević izrekao je kazne. Kaznio je kapetana Hajduka Srđana Andrića s tri utakmice i 10.000 kuna, a pomoćnog trenera Deana Računicu s čak dva mjeseca neobavljanja dužnosti i 5.000 kuna.
- Uzeo sam u obzir da su se Računica i Andrić ispričali, zbog toga su im određene minimalne kazne - rekao je Vlajčević.
Andrić i Računica, odnosno Hajduk, imaju pravo na žalbu, no u Andrićevom slučaju ona ne odgađa izvršenje. A to znači da kapetan Hajduka neće igrati u prvoj utakmici finala Kupa protiv Dinama u srijedu u Maksimiru. Iz Hajduka su poručili da će klupski odvjetnici razmotriti odluku i odlučiti o eventualnim žalbama.
Glasnogovornik kluba Davor Pavić otkrio je da je Hajduk prijavio disciplinskoj komisiji HNS-a suca Igora Pristovnika i njegova pomoćnika Igora Krmara zbog nesportskog ponašanja i vrijeđanja Srđana Andrića, Dejana Računice, te Hajdukovih ekonoma Čolaka, Šundova i Grubišića, no nisu željeli citirati uvrede.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nixxx 13.05.2009.

    Što nije to rekao sucu kada su igrali protiv Deportiva i kada je za najgluplji potez sezone 2008/2009 dobio drugi žuti karton, pa onda i crveni. Zato što bio dobio nekoliko mjeseci neigranja i nekoliko desetaka tisuća ojra kazne. Kada igraju u Europi takvo im nešto ne pada na pamet.

  • daniel051 13.05.2009.

    daj shvatite da ne mogu pobjeđivat samo dinamo i hajduk!pokupe sve najbolje igrače i još bi i suce za sebe...ma daj!?

  • mirni1 13.05.2009.

    zanimljivo je da bi obojica je.ali mrtve! zakljucak; u jajduku ima poprilično i nastranih

Komentiraj...
Vidi sve komentare