To je to što me zanima!

Andrij Ševčenko morat će krenuti od nule na San Siru

Andrij je izgubio samopouzdanje. Malo-pomalo i oni najbolji krenu u pogrešnom smjeru, rekao je sadašnji trener Intera Jose Mourinho
Vidi originalni članak

Jose Mourinho ga definitivno nije volio, no u pravu je kad kaže da Andrij Ševčenko nije bio sretan kod ukupno tri trenera u Chelseaju. Znači, nije do trenera.
- Ševčenko je u Milanu bio poput princa, a mi smo u Chelseaju imali drukčiju filozofiju. Nije bilo prinčeva, za sve su vrijedili isti kriteriji i svatko je morao dokazati da zaslužuje igrati - ispričao je Mourinho, sadašnji Interov trener, i dodao:
- On nije bio moja prva opcija, klub mi ga je doveo kao pričuvnu. Bio je i previše potrošen za poseban status. Mislim da je vremenom izgubio samopouzdanje, malo-pomalo i oni najbolji krenu u pogrešnom smjeru.
Ševčenko se nakon dvije očajne sezone u Chelseaju vratio kući i kreće od nule. Više nije ljubimac navijača i Berlusconija, koji ga je jednom nazvao “supruginim psićem”.
- Nadam se da će Ševa opet igrati kao nekad, želim mu svako dobro - kaže Mourinho.

MILAN KUPOVAO KAO NIKAD DOSAD
Prošle sezone Milan je ostao bez mjesta u Ligi prvaka i bio je to znak da momčad mora na generalni remont. “Rossoneri” su kupovali kao malo kad: već su stigli Ronaldinho, Ševčenko, Zambrotta, Flamini, Ševčenko i Senderos. Od prošlogodišnje momčadi više nema Cafua, Gorcouffa, Serginha, Gilardina i Šimića. Prema svemu sudeći, i Ronaldo odlazi u Manchester City. Trener Carlo Ancelotti u rukama ima moćnu momčad i više nema isprika. Cilj je naslov.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • nogometas05 27.08.2008.

    Jako su mocni kad ne mogu gola zabit na pripremama a o starcima u obrani i vezi necemo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare