To je to što me zanima!

Andrijašević: Nije normalno da sudac psuje majku Ristovskom

Rile je dobar dečko pa o tome ne želi javno govoriti, ali meni je to neshvatljivo. Ali kome se obratiti? Disciplinskom sucu? Svi će reći, a gdje su ti dokazi?, rekao je Andrijašević za Novi list
Vidi originalni članak

Franko Andrijašević odradio je tri utakmice suspenzije zbog vrijeđanja suca Andreja Burila te otkrio kako je sudac Ante Vučemilović na derbiju Dinama i Rijeke vrijeđao desnog beka Rijeke Stefana Ristovskog, piše Novi list. Derbi je završio 1-1, a Vučemilović je zbog lošeg suđenja dobio negativnu ocjenu kontrolora.

- Nije normalno da sudac na derbiju psuje majku Ristovskom i pokaže mu žuti jer ga je ovaj samo pitao hoće li suditi kraj jer je istekla nadoknada. Rile je dobar dečko pa o tome ne želi javno govoriti, ali meni je to neshvatljivo. Tko će zaštiti nas igrače? Kome se obratiti? Disciplinskom sucu? Svi će reći, a gdje su ti dokazi? Svjesni smo da će takvih provokacija biti sve više - rekao je Andrijašević za Novi list i dodao:

- Do prije dva, tri kola bili smo najkorektnija momčad po broju prekršaja i kartona, a igrali smo jednako agresivno kao do sada. Odjedanput nam sude sve te prekršaje, dobivamo žute i crvene kartone... Teško je tako igrati. Činjenica je da su naglo počeli suditi proti nas i znali smo da će prije ili kasnije doći do toga - kaže veznjak Rijeke.

Vodeća momčad HNL-a u nedjelju od 17 sati gostuje kod Splita na Parku mladeži. Dinamo dva sata ranije u zagrebačkom derbiju dočekuje Lokomotivu. Riječani uoči 19. kola Prve HNL imaju šest bodova više od "modrih".

Idi na 24sata

Komentari 56

  • tost 12.12.2016.

    mali tovare ne izmišljaj laži, isti si kao i ona piskarala kojima si dao lažnu izjavu!!

  • zeljkog 10.12.2016.

    Ovaj umislio fs je neki igrac. Odigrao pat tekmi ok i sad je velika fora. Dtago mi je da Rijeci ide dobro ali cinjenica je da je Mamicevo djelo. Meni je to ok. Volio bih vidjeti jos tri,cetiri takva kluba.

  • bbbbbrrrrr 10.12.2016.

    Svaki pošteni navijaci ce osuditi kriminal u nasoj drzavi i nebi smio zatvarati oci jer tako nikad nece biti bolje..dovoljno je otici na stranicu od gnka Dinama i u komentarima cete naci 70 posto osoba iskrenih Dinamovaca koji su svjesni problema...Rijeka je kriminalno oštećena protiv Dinama.i Slavena...takav kriterij prema.nekome klubu nisam odavno vidio...do utakmice sa slavenom Rijeka.je bila najkorektnija momčad s najmanje zutih...a u te dvije utakmice odnos prekrsaja 77 vs 11...budimo realni...na stranu sudacke pogreske jer imamo suce amatere...ali ovo je bila krađa brutalna koja mi je zgadila hnl..

Komentiraj...
Vidi sve komentare