To je to što me zanima!

Andy Murray: Za Ljubičića ću morati igrati bolje, bit će teško

Nisam briljirao protiv Kamkea, ali dobro je da barem nisam dozvolio niti jedan break. Sada igram s Ljubičićem. Izgubio sam od njega nekoliko puta, kaže Andy Murray
Vidi originalni članak

Mečevi koji me čekaju bit će jako teški, izjavio je nakon pobjede u drugome kolu Wimbledona britanski tenisač Andy Murray.

Odao je izjavom, čim se izrazio u množini, da u All England Clubu očekuje još nekoliko, a najmanje dva meča. To bi značilo da u dvoboju trećeg kola hrvatski tenisač Ivan Ljubičić, njegov idući suparnik, nema nikakva izgleda. Ako ništa drugo, Murray, koji je u dvoboju drugog kola ne osobito dojmljivom igrom svladao Nijemca Tobiasa Kamkea 6-3, 6-3, 7-5, izrazio je respekt spram Ljubičićeve igre na travi.

- Nisam briljirao protiv Kamkea, ali dobro je da barem nisam dozvolio niti jedan break. Sada igram s Ljubičićem. Izgubio sam od njega nekoliko puta (međusobni omjer 3-3, op. a.). Vrlo je nezgodan igrač. Očekujem vrlo težak meč.

- Ljubičić servira jako dobro. To uvijek stvara probleme. Najbolje rezultate ima na travi, što je za mene iznenađujuće. Nadam se da ću dodatno podići kvalitetu svoje igre u sljedećem dvoboju - rekao je Škot.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • FilipSalopek 23.06.2011.

    U 5 setova će ga Ljubo dobit.:DD

  • DARK HORSE 23.06.2011.

    Na Indexu Murray kaže da najgore igra na travi Ljubičić a ovdje da igra najbolje.koliko se ne varam Ljubo je igro 1/2 Rolland Garrosa a u Wimbledonu mu je najbolji rezultat ako sam točan osmina pa po tome Ljubo nije najbolji na travi no svejedno će dobit Škota kao što je Goran tuko Henmana i na kraju će Ljubo podignut pehar....

  • user_66879 23.06.2011.

    Murray je igrac koji igra pod najvecim pritiskom od svih igraca, pogotovo na "W", to moze biti Ljubina sansa

Komentiraj...
Vidi sve komentare