To je to što me zanima!

Anketa: Alessandro Del Piero omiljeni igrač u Italiji

Talijanska tvrtka Panini, koja je popularna zbog samoljepljivih sličica, anketirala je ljubitelje nogometa u Italiji o popularnosti nogometaša
Vidi originalni članak

Pitanje je postavljeno u prosincu prošle godine, prije no što su u prodaju puštene sličice nogometaša koji se u Seriji A natječu u aktualnoj sezoni. Unatoč godinama i sve jačoj konkurenciji zaljubljenicima u talijanski nogomet ispred svih stoji Juventusov kapetan Alessandro Del Piero sa sakupljenih 9916 glasova, a slijede ga suigrač Gianluigi Buffon, Zlatan Ibrahimović (Inter), Ezequiel Lavezzi (Napoli) i Kaka (Milan). U anketi je sudjelovalo više od 200.000 ljudi, a Panini se potrudio složiti idealnu momčad po broju glasova.
Nju čine: Buffon (Juventus) - Maicon (Inter), Chiellini (Juventus), Gamberini (Fiorentina) - Doni (Atalanta), Kaka (Milan), Hamšik (Napoli), Nedved (Juventus) - Lavezzi (Napoli), Ibrahimović (Inter), Del Piero (Juventus).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • YodaZoda1 06.03.2009.

    Ma igracina, legenda. Steta, Juve je dobar klub, sto ce ispast iz LP tako rano, al ide sigruno bolji klub dalje....... CHELSEA, CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare