To je to što me zanima!

ANKETA: Kustić ipak odustao, ostali su samo Šimić i Šuker...

Marijan Kustić odustao je od kandidature za predsjednika HNS-a te je jedini protukandidat ostao Dario Šimić. Glavno pitanje je za koga će se opredijeliti Lika, Istra i Rijeka, središta koja su bila čvrsto iza Kustića
Vidi originalni članak

Marijan Kustić službeno je odustao od kandidature za predsjednika HNS-a pa je knjiga spala na dva imena - Darija Šimića i Davora Šukera. Potonji sad mora izboriti osam potpisa, odnosno devet županijskih saveza, koji su mu potrebni da bi istaknuo kandidaturu.

- Mogu vam potvrditi da sam odustao od kandidature. Idući tjedan imat ćemo sastanak na kojem ćemo odlučiti hoćemo li podržati nekog od kandidata. Može se dogoditi i da ne podržimo nikoga - rekao nam je Kustić.

 

Cijeli je problem u tome što je Kustić HDZ-ov saborski zastupnik i morao je prelomiti - napustiti Sabor zbog izbora u HNS-u, čime bi se upustio u veliki rizik jer bi u slučaju poraza od Šukera ili Šimića izgubio na obje strane, a to je rizik koji nije bio spreman preuzeti.

No što je sad najvažnije? Naravno, kome će glas dati Kustićeva središta? Marijan Kustić imao je podršku Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Istarske županije. I Varaždin je, prema našim saznjanjima, bio za Kustića. E, sad, kako je Kustić odustao, pitanje je hoće li navedena središta stati iza Šimića, pa bi utrka za predsjednika mogla biti zanimljiva, ili će na stranu Šukera.

Kustić se nedvojbeno izjasnio da je za promjene u HNS-u pa je logično očekivati da su i njegova središta kontra Šukera. Stanu li iza Šimića, bit će to sjajno pojačanje za njegovu ekipu jer je, prema našim saznanjima, visokopozicionirani član HDZ-a navodno nazvao Blaža Pezu, predsjednika Dubrovačko-neretvanskog saveza, i naredio da se IO tog županijskog saveza odredi za Darija Šimića.

Kustićevim odustajanjem, dakle, ostali su Dario Šimić i Davor Šuker. Nekad sjajni branič mora zaustaviti najboljeg strijelca u povijesti "vatrenih"...

Idi na 24sata

Komentari 106

  • VinS 28.11.2017.

    A koje taj Kustic gledano nogometnim rijecnikom ? Niko i nista osin sta je HDZ-ov politicar ili uhljeb koji bi sisa nogometnu sisu !

  • PredragKišurek 26.11.2017.

    Pa šta da radi kad je sve namješteno,šuker potplaciva lovom saveza,a uprave klubova uzimaju ye prljave pate jer su i oni prljavi više nego on.Ljudski Dno-dna.

  • uvijekZA 26.11.2017.

    tinejđeri kaj misle da lopta skače jer je žaba u njoj lupetaju o brendonu, hns-u i koje ćemu...al nisu deca kriva...roditelji su ih prepustili medijima...a mediji ?...jelu li oni ikad za nešto preuzeli odgovornost ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare