To je to što me zanima!

ANKETA Tko je kriv za debakl Hajduka: Igrači, Leko, uprava?

Nakon Istre i Rijeke, i Dinamo je svladao Lekin Hajduk ove godine. Ozljede su poharale svlačionicu "bilih", a naslov prvaka, čini se, ostaje samo san. A sad im slijedi utakmica koju ne smiju izgubiti
Vidi originalni članak

Četvrti puta u novijoj povijesti Hajduk je izgubio od Dinama 4-0 i praktički ubio svaku nadu da prvi put od 2005. može postati prvak Hrvatske. Jer razlika na vrhu između dva najveća rivala sad je 11 bodova, a "modri" imaju i utakmicu manje.

Ivan Leko nije mogao računati na čak sedam prvotimaca, Lovru Kalinića, Josipa Eleza, Tonija Borevkovića, Chidozieja Awaziema, Dominika Prpića, Emira Sahitija i Anthonyja Kalika pa su morali igrati debitanti Luka Vušković (16) i Roko Brajković (17).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je u šest ovogodišnjih utakmica izgubio čak tri utakmice i tri dobio, a sad mu slijedi utakmica istine, gostovanje kod Osijeka u četvrtfinalu Kupa. Ne prođe li Gradski vrt uspješno, neće im nikako biti lako vratiti se na Poljud.

'Bili' su odradili skroman prijelazni rok po pitanju dolazaka, stigli su samo Yassine Benrahou i Agustin Anello iz druge francuske odnosno belgijske lige, uz povratnika Ferra, koji je tri mjeseca bio bez nastupa u službenoj utakmici za nizozemski Vitesse.

U međuvremenu, otišli su talenti poput Stipe Biuka i Marina Ljubičića, a klub su napustili i David Čolina, Jani Atanasov, Josip Vuković, Kristian Dimitrov, Samuel Eduok... Neki zbog svega toga propituju odgovornost i predsjednika Lukše Jakobušića i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa. Stigao je novi trener Ivan Leko, ali dosad ne uspijeva posložiti kockice kako želi, dok mu zbog žestokog ritma treninga i loših terena jedan po jedan otpadaju prvotimci...

Idi na 24sata

Komentari 132

  • peroprco 27.02.2023.

    Žao mi je juče bilo gledati onako nemoćnu tovariju,da Čačić nije prikočio dobili bi deset komada,baš tužno da igrači Hajduka ne mogu hodati 90 minuta,a Markan je juće teško 300 metara prešao,a pada kao da ga udari šleper,ali od lijenosti nije mogao doći do šesnaesterca,a krovinović da je u holivudu dobio bi Oskara za glumu,sve u svemu još su dobro prošli

  • skyvision 27.02.2023.

    čeka se stručni osvrt @tkosere i nastavno pljuvanje po Mamicu jer je on kriv

  • ZVIJEZDICA_2 27.02.2023.

    Do prije tri godine bio je kriv Mamić, a šta sada pa hajdukovci drže cijeli HNS, problem je što ulica drži klub, a oni nemaju ni za pivu, a netko ozbiljan ne želi ući u tu priču, nego razni Jakobušići koji nisu kompetentni nego posuđuju lovu i kupuju bofl robu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare