To je to što me zanima!

Ante Čačić je "sjajno" krenuo: Dinamu remi protiv trećeligaša

Dinamo je pod vodstvom novog trenera Ante Čačića odigrao 1-1 protiv trećeligaša Brotnja iz BiH. Za vodstvo "modrih" je zabio Ivan Krstanović, a za Brotnjo Sesar...
Vidi originalni članak

Dinamo nije krenuo bajno u pripreme za nastavak sezone. Momčad pod vodstvom novog trenera Ante Čačića odigrala je 1-1 protiv trećeligaša Brotnja. No vidjelo se da "modri" nisu igrali punom snagom. Na stadionu u Čitluku Ivan Krstanović zabio je za vodstvo Dinama u prvom dijelu. 

Konačnih 1-1 postavlja Sesar u drugom poluvremenu. Trener "modrih" Ante Čačić bio je zadovoljan iako su njegovi igrači promašili dosta prilika. 

- Zadovoljan sam igrom. Ulazili smo u šanse, a to je najvažnije. Tek su počele pripreme. Čestitam Brotnju na dobroj igri. Na ovoj utakmici imao sam određene zahtjeve, a moji su igrači tim zahtjevima odgovorili - rekao je Čačić.

Prvu utakmicu za Dinamo nakon osmomjesečne pauze odigrao je Igor Bišćan. Uveo ga je Čačić na pola sata. Za sastav Dinama nije konkurirao Sammir, a junak utakmice bio je domaći golman Mirko Džida. Dinamu je ovo bila druga utakmica u Čitluku. Prvu su odigrali prije 14 godina i izgubili 2-1. Jedini gol za Dinamo tada je zabio Igor Bišćan, povratnik u sastav "modrih".

- Sretan sam jer je sve prošlo dobro. Nisam osjetio nikakve probleme i ništa me ne boli. Rano je još za konačnu ocjenu. Treba pričekati još malo da sam sebe ne ureknem. Čekam čvršću utakmicu - rekao je Igor Biščan koji je prije osam mjeseci operirao gležanj.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • LukaJuričić 17.01.2012.

    Nije do Dinama do Brotnja je ! <3

  • Dubravko Miličić, novinar 16.01.2012.

    Ivanković je bio zadovoljan nakon poraza od Šahtara, Jurčić prezadovoljan nakon Lige prvaka, Čačić zadovoljan remijem protiv bosanskog trećeligaša.... Pa jel' ima koji Dinamov trener da nije zadovoljan!!! E, bosanski trećeligaš!

  • luyz 16.01.2012.

    još jedan trener dinama koji je "zadovoljan"......

Komentiraj...
Vidi sve komentare