To je to što me zanima!

Ante Ćorić završio polusezonu nakon ozljede protiv Dinama B

Mladi igrač Dinama neće više igrati do kraja 2014. godine. Tek što se oporavio od ozljede gležnja, na prijateljskom susretu s drugom momčadi morao je izaći iz igre
Vidi originalni članak

Dinamo je reprezentativnu pauzu odlučio iskoristiti za prijateljski susret protiv svoje druge momčadi, ali po dobrom ga neće pamtiti Ante Ćorić. Mladi je nogometaš već u 23. minuti prepustio svoje mjesto na terenu Franku Andrijaševiću, a Dinamo je objavio kako je polusezona gotova za 17-godišnjaka. 

- Magnetska je pokazala parcijalnu rupturu aduktorne muskulature lijeve noge. On odmah započinje s terapijama, a prognoza je da će oporavak trajati dva do tri tjedna - rekao je Ivica Smodek, Dinamov liječnik. 

Ćorić je zbog problema s gležnjem propustio kvalifikacijski susret mlade reprezentacije protiv Engleske u Vinkovcima. Tek što se oporavio od te ozljede, došlo je do novog peha, a sigurno se neće vratiti do 14. prosinca i utakmice protiv Slaven Belupa, posljednje Dinamove u 2014. godini. 

Dinamo je uz po dva gola Duje Čopa i Juniora Fernandesa pobijedio Dinamo B s 5-1. Peti gol zabio je Andrijašević, a jedini gol za drugu momčad zabio je Miklić, pa je na semaforu neko vrijeme stajao i rezultat 1-1, prije nego su prvotimci ubacili u višu brzinu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 19.11.2014.

    ma ionako Dinamo ima Čopa,s njim u formi DInamo pobjeđuje ostala 2 susreta u EL i osigurava proljeće,zatim se Čop prodaje u premier ligu

  • Mickey412 19.11.2014.

    ajde napokon da i nas duje jednom zabije haha :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare