To je to što me zanima!

Ante kung-fu Rebić: Hrvatu za krvnički start izravan crveni!

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić zaradio je izravan crveni karton nakon strašnog starta na protivničkog igrača Danila u polufinalu Kupa Italije u kojemu su se susreli s Juventusom
Vidi originalni članak

Kakva utakmica u Torinu! 'Nepogriješivi' Ronaldo promašio je penal za Juventus i propustio priliku uznemiriti Milan, ali zato tu istu priliku nije propustio Ante Rebić. Ne ovu za penal, već ovu za uznemirenje Milana u uzvratu polufinala talijanskog kupa u petak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, hrvatski je napadač u 16. minuti susreta zaradio crveni karton i to izravan nakon što je krvnički išao kopačkom u prsa protivničkog igrača.

U trku s druge strane se našao nesretni Danilo, a Rebić je išao pokupiti loptu skočivši, ali unatoč tome što mu je bila u visini glave procijenio je da bi bilo najbolje pokupiti je stopalom, kako to inače radi.

Naravno, ta se ideja nikako nije svidjela sucu Danieleu Orsatu koji je odmah posegnuo za svojim džepom i Imoćaninu rekao da napusti travnjak zbog oštrog i u najmanju ruku neopreznog starta na Brazilca. Srećom pa ga nije teže ozlijedio, ali izvjesno je kako će dobiti težu kaznu od nekoliko utakmica pauze.

Rebiću je ovo osmi crveni u karijeri. Dva je zaradio u Splitu, jedan za Hrvatsku, jedan u Fiorentini, jedan u Veroni, dva za Eintracht i sad prvi za Milan.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • marijan000 13.06.2020.

    panjina od igraca

  • Dr.Gonzo. 13.06.2020.

    Crveni cist ko suza, a tekma dosadna kao da su se bojali igrati jedni i drugi...

  • Sokol ga nije volio 13.06.2020.

    Crveni bez dileme,ali ipak to nije tako strašno kako je u prilogu opisano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare