To je to što me zanima!

Ante: Nema govora o "slučaju Rukavina", krenut će me već...

Dinamov napadač Ante Rukavina za Sportske novosti pričao je o formi, odnosu s trenerom i velikom derbiju u Maksimiru. Iako ne igra, Ruki ne zamjera Halilhodžiću
Vidi originalni članak

Ante Rukavina u intervjuu za Sportske novosti rekao je kako je uvjeren da će Dinamo osvojiti dvostruku krunu. Iako ne igra previše, ne zamjera treneru Vahidu Halilhodžiću. Kaže da osjeća da mu je forma u uzlaznoj putanji, te da se ponekad razlikuju pogledi igrača i trenera, ali da je najvažnije pobjeđivati.

Bliži se derbi, 19. ožujka na Maksimir dolazi Hajduk, a Ante Rukavina nada se da će istrčati od prve minute. Zanimaju ga samo tri boda. Na pitanje bi li Dinamo mogao ostati bez Rukavine, rekao je da je tek stigao te da mora odraditi još tri godine. Želi se nametnuti treneru i igrati svaku utakmicu.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MANCHESTER_UNITED 08.03.2011.

    nema od njega više ništa dok je tuklo srce hajdučko bilo je nesto

  • user_89853 08.03.2011.

    Igrač kojeg jedan klub pusti bez kune a vezan je za ugovor sve govori o vrijednosti tog igrača!Pa jeli vi mislite da su grci ludi sto su pustili tako nadarenog talenta bez kune...ne, nisu ludi nego su pametni i uvalili ga dinamu kako bi se rijesili promasene investicije!Igrač koji se vrati u seljačku ligu HNL je vrijedan koliko i seljacka liga HNL, a to je velika nula "0";))

  • headhunter 08.03.2011.

    talentirani,ali neškolovani igrač. igrač za kontre,a dinamo dominira u svakoj utakmici u hnl-u. na postavljenu obranu ili bunker,totalno je neupotrebljiv...

Komentiraj...
Vidi sve komentare