To je to što me zanima!

Ante Rukavina stigao je u Soči s dresom vatrenih '3,2 promila'

"A stvarno mi se nekako čini da Rusi nemaju šanse", napisao je Ruki ispod fotografije svog navijačkog dresa na kojem piše "3,2 promila". Fotku su lajkali nekadašnji suigrači Pivarić i Kramarić
Vidi originalni članak

Taman prije nego što će se ukrcati u bus koji ih vodi na stadion Vatreni su se dobro nasmijali. Naime, Pivarić i Kramarić lajkali su Instagram objavu nekoć velikog šibenskog talenta Ante Rukavine.

Sa samo 32 godine Ante je već neko vrijeme u mirovini, praktički od 28-29. godine nije odigrao ozbiljnu utakmicu i stigao je u Soči navijati za Vatrene, među kojima je nekoliko njegovih suigrača iz Dinama i mlađih reprezentativnih uzrasta

"A stvarno mi se nekako čini da Rusi nemaju šanse", napisao je Ruki ispod fotografije svog navijačkog dresa na kojem piše "3,2 promila". Iste dresove s različitim brojem promila na leđima nosi i društvo s kojim je krenuo iz Hrvatske.

Rukavina je inače danas ujutro došao pred hotel pozdraviti Pivarića, Kramarića i ekipu, a sat-dva proveo je i u društvu predsjednika HNS-a Davora Šukera i prijatelja.

 

 

U ruskom restoranu fascinirao ga je WC - "muško-ženski"!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dejan004 07.07.2018.

    Koji je ovaj??

  • Kenny_3 07.07.2018.

    E moj Ante da si odmah otisao u Dinamo postao bi bar napadac za Lyon kako se prije stalno pisalo . Ovako šteta talenta , imali bi jos jednog dobrog napadaca uz Mandzukica i Kramarica..

  • PanchoVida 07.07.2018.

    Po meni je ovo izrugivanje Svetog Dresa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare