To je to što me zanima!

Ante Vukušić predaje u školi pa igra protiv Hajduka na Poljudu!

Ante Vukušić (33) prvi je rođak 'sinjskog dijamanta', imenjaka i prezimenjaka koji je u Hajduku rušio Anderlecht u Europi. Ovaj Ante igra u veznom redu i učitelj je matematike i fizike
Vidi originalni članak

Stoper im je diplomirani pravnik, dvojica studiraju ekonomiju, a Ante Vukušić predaje matematiku i fiziku. To je sastav Hrvaca, trećeligaša koji u nedjelju igra derbi protiv Hajduka II na Poljudu. 

Ante Vukušić (33) prvi je rođak 'sinjskog dijamanta', imenjaka i prezimenjaka koji je u Hajduku rušio Anderlecht u Europi. Ovaj Ante igra u veznom redu.

- Mi smo od dva brata djeca, a obojica nosimo djedovo ime. Prije nas nitko se u obitelji nije bavio nogomet - priča Ante za Dalmatinski portal.

Nakon nastave, ide na trening.

- U Sinju predajem u OŠ Marko Marulić, koju sam i sam pohađao. Neki profesori koji su meni predavali danas su mi kolege. A djeca kao djeca, neobično im je imati profesora matematike i fizike koji aktivno igra nogomet, ali već sam dva puta s njima zaigrao na školskom igralištu pa im je bilo drago - rekao je Ante.

Čeka ga derbi na Poljudu.

- Super je osjećaj kad znaš da ćeš istrčati na najljepši stadion na svijetu. Treniramo, pripremamo se... Naravno da nam je Hajduk dodatnio motiv. Bunker? Nema toga kod nas. Igrat ćemo svoju igru - dodao je Vukušić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 24.03.2017.

    Sada malo razmislite gdje su svi ti silni biseri i dijamanti sa poljuda. To novine proglase određenog igrača talentom , na kraju se i proda u talijansku ligu , a onda budu pregaženi od surove realnosti.

  • 24.03.2017.

    Nisu ni ovi toliko losiji od ostalih, samo nisu imali tatu da ih pogura u mladim danima. To se vidi kad ti "slabiji" klubovi izmuce prvoligase, obicno dode do problema u zadnjih 20 min utakmice kada ovi treceligasi vise ne mogu pratiti tempo sto nije ni cudno jer oni nemaju vremena za 2 treninga dnevno...

  • exot1c 23.03.2017.

    Naslov je dama

Komentiraj...
Vidi sve komentare