To je to što me zanima!

'Antolić i Pivarić? Dragi dečki, ali to je nedovoljno za Dinamo'

Pivarić i Antolić su dobri, dragi, zagrebački dečki, ali ima puno dobrih, dragih, zagrebačkih dečkiju koji ne igraju za Dinamo jer nije dovoljno imati navedene karakteristike da bi netko tu zaigrao, kaže Jeličić
Vidi originalni članak

Gostujući u HRT-ovoj emisiji Stadion, nogometni analitičar Joško Jeličić analizirao je igru Rijeke, odnosno svog bivšeg kluba, Dinama.

Pored kritika na transfer strategiju 'modrih', osvrnuo se na njihovu timsku igru koje - nemaju.

- Dinamo je podcijenio Rijeku. Nema momčadsku igru. Utakmice rješava logistikom i individualnom klasom. Nije pravilno selekcionirao kadar. Prodao je Pjacu i Roga i normalno da ih je prodao za 40 milijuna, ali koga je doveo -  upitao se Joško pa nastavio:

- Pivarić i Antolić su dobri, dragi, zagrebački dečki, ali ima puno dobrih, dragih, zagrebačkih dečkiju koji ne igraju za Dinamo jer nije dovoljno imati navedene karakteristike da bi netko postao Dinamov igrač - smatra Jeličić.

Smatra kako Rijeka ima karakternije igrače dostojne naslova prvaka.

Sudački ekspert Mateo Beusan označio je penale (na utakmicama protiv Osijeka i Intera) dosuđene u korist Rijeke čistima, dok penal kojeg je izborio Hajdukov Memolla protiv Splita pri rezultatu 0-0 smatra dobrom glumom na koju je sudac nasjeo.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Gbbb 02.05.2017.

    Pravi se nasao komentirat.Dajte mu sto kuna da kaze da je reka jaca od reala i bude...

  • --- DAVOR --- 02.05.2017.

    Dinamo ima u momčadi trenutno 3-4 domača dečka odlična al neiskusna koji tek trebaju postat klase a ostalo su precjenjeni stranci koji su došli za đabalesku il za jeftine pare da budu kao popune rupa odlasko klasnih igrača. Dinamo kupuje one koje nitko drugi ne želi i slučajno u 20 od njih 1 pogode kao Soudanija npr. a ni njega nebi uzeli da im ga Vaha nije preporučio. Domačih klasnioh treera nemamo, ni jedan naš trener nema kapacitet ni za drugoligaše lige petice npr. a stranci su u tom rangu isto. Ujesto 5 milja eura na 5 "pojačanja" treba dat 5 milja jednu sezonu klasnom treneru da uigra i digne klasu domačim dečkima i tada ako se to pokaže dobrim prodajom jednog opet namirit za plaču istog trenera i za sljedeću sezonu a ne plačat bezvrijedne likove iz vana.

  • Zmar116 02.05.2017.

    Digao mi je paru onda dok je otišao iz Hajduka,ali ruku na srce ,ovo su za nas laike do sada daleko najbolje i najrealnije analize , nogometnih utakmica u HNL-u..

Komentiraj...
Vidi sve komentare