To je to što me zanima!

Antonija Mišura ide u Poljsku: Potpisala je za CCC Polkowice

Nakon francuskog Toulouse Metropole Basketa i kratkih epizoda u Turskoj i Španjolskoj, poljski CCC Polkowice bit će četvrti inozemni angažman u karijeri Antonije Mišure Sandrić
Vidi originalni članak

Nakon što je završnicu prošle sezone odradila u baskijskoj Gernici, Antonija Sandrić, djevojački Mišura, pronašla je novi klub. Jedna od najljepših hrvatskih sportašica igrat će u poljskom klubu CCC Polkowice, piše basketball.hr.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Antonija je košarku počela igrati u rodnom Šibeniku, a neko vrijeme igrala je paralelno i odbojku. Presudila je ljubav prema košarci.

Karijeru je počela u Vidici Dalmostan, 2007. godine potpisuje za Jolly u čijem dresu igra šest sezona i dolazi do reprezentacije. Igrala je u dresu Hrvatske na Europskom prvenstvu, Mediteranskim i Olimpijskim igrama. Tijekom Olimpijade u Londonu 2012. godine svjetski mediji proglasili su je najljepšom sportašicom Igara.

Potom prelazi u francuski Toulouse Métropole Basket. Nakon kratke epizode u Turskoj i Španjolskoj odlazi u Poljsku što će joj biti četvrti inozemni angažman u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • 16.08.2017.

    prelijepa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tigar 74 16.08.2017.

    Plava kosa, plave oči...Nevjerojatan spoj ljepote, ženstvenosti, "nevinog" seksepila..a k tome još i sportašica.Zdravo i oblikovano tijelo! Apsolutno, najljepša i najzgodnija hrvatska sportašica!

  • Mrgud8833 15.08.2017.

    S..a. bi joj polizo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare