To je to što me zanima!

Arapi kao Zagrepčani: Vikali su Ronaldu 'Messi', on protestirao

Cristiano Ronaldo teško trpi kritike, a isprovocirati su ga uspjeli i gledatelji u Abu Dhabiju vikavši "Messi, Messi", baš kao što su to činili ljudi u Maksimiru, kad je Real igrao protiv Dinama
Vidi originalni članak

Ljubomorni su na mene jer sam lijep, bogat i slavan, rekao je Cristiano Ronaldo nakon gostovanja s Real Madridom u Zagrebu, gdje su "kraljevi" igrali protiv Dinama u Ligi prvaka 2011.

Maksimirska publika skandirala je u nekoliko navrata "Leo Messi" i provocirala Portugalca koji nije ostao imun na to.

 

- Publika me provocirala, a ja sam reagirao onako kako u normalnim okolnostima sigurno ne bih. Sada puno bolje podnosim uvrede navijača nego prije - rekao je jednom prilikom Ronaldo.

Isto se ponovilo i u Abu Dhabiju, gdje je Real Madrid igrao protiv Al Jazire u polufinalu Svjetskoga klupskog prvenstva. Ronaldo se okrenuo prema tribinama i raširio ruke, kao da želi reći: "Kakve sad ovo ima veze s ičim?".

Idi na 24sata

Komentari 116

  • PredragKišurek 15.12.2017.

    Leo Mesi je za njega izmislio nogomet.Sta je sad radio na toj utakmici je sramotno.Trazio je od suca na svaki pad jedanajsterac od 200 golova karikiram dao je 120 iz penala iz zaleda itd.Obicno igracko deriste koji sebe hvali,dok ga velike zvijezde vide 20 igraca svijeta.Realu je Ramos donio 2 titule LP.Ronaldo je u tim titulama bio medu lošijima.Njegovi su suigraci isli presjedniku kluba reci za njegovu formu.Sad se razbacuje rijecima da je najbolji u povjesti idijot napuhani.

  • nokia0102 15.12.2017.

    Oni njemu mesi on njima gol, samo neka tako nastave da provociraju.

  • majmaj 14.12.2017.

    I treba mu vikat gdje god da igra i nabijat mu komplekse...kako mi je bilo drago kad je promadio loptu petom za gol...samo da ga on metne, a iz sesnaesterca nije izasao po loptu, najbolji od najboljih

Komentiraj...
Vidi sve komentare