To je to što me zanima!

Argentina ostaje bez nastupa na OI? Martino dao ostavku

Rekao bih da je 50 posto mogućnosti da nastupimo u Riju - rekao je Gerardo Werthein, koji za to krivi nogometni savez i pasivnost izbornika Gerarda Martina
Vidi originalni članak

Možete li zamisliti sljedeći scenarij: Olimpijske igre bez Argentinske nogometne reprezentacije. Da, ako je vjerovati riječima predsjednika Argentinskog olimpijskog komiteta Gerarda Wertheina.

- Rekao bih da je 50 posto mogućnosti da nastupimo u Riju - rekao je Werthein, koji za to krivi nogometni savez i pasivnost izbornika Gerarda Martina.

- Mi 12 mjeseci nismo razgovarali s ljudima iz saveza. Nejasno nam je da 30 dana prije početka igara mi ni ne znamo tko će igrati u Riju. Za to je isključivo odgovoran pasivan Gerardo Martino.

Pa ipak, malo je vjerojatno da će Argentina ostati bez nastupa na OI, Werthein je najavio da će oni dati sve od sebe kako bi 'gauči' zagrali na Igrama.

No kao da Argentina nema dovoljno problema, Martino je dao ostavku. Dvije uzastopne godine nije uspio osvojiti Copu Americu, oba puta mu je 'krvnik' bio Čile, a slijedom svega od reprezentacije su se oprostili Lionel Messi i Javier Mascherano.

Argentina sada traga za novim izbornikom...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nokia010 06.07.2016.

    Argentina je uvek bila iza Brazila. Brazil=fudbal!

  • Žuja_1 05.07.2016.

    Na kaj su spali nekad slavni Brazil i Argentina...

  • 05.07.2016.

    Neka dovedu Simeonea

Komentiraj...
Vidi sve komentare