To je to što me zanima!

Argentinci su u strahu nakon remija, Lea se mora 'osloboditi'

Argentinske medije šokirao je rezultat protiv Islanda. Jorgea Sampaolija prikazuju kao matematičara, koji se izgubio u silnim kombinacijama. Od ostalih igrača traže da pomognu Leu Messiju
Vidi originalni članak

Frustracija, to je riječ koja najbolje opisuje stanje u Argentini nakon remija s Islandom u Moskvi. Argentince je kritizirao i jedan od najboljih trenera u povijesti nogometa.

- Vezna linija Argentine je bila komična i spora, Leo Messi je bolji igrač od Cristiana Ronalda, ali mu momčad ne pomaže - rekao je veliki Fabio Capello.

Na istom su tragu i argentinski mediji. Oni pišu kako Messija treba "osloboditi", odnosno kako mu treba veća pomoć suigrača. Znala su ga čuvati i po četvorica i petorica Islanđana, a nitko mu nije pomagao, tvrde Argentinci.

Razočarani su, ali su svjesni kako Messi ne može ponovno imati tako slab dan. Jorge Sampaoli bi za utakmicu s Hrvatskom mogao napraviti dvije-tri promjene u sastavu. Paulo Dybala je kandidat za prvih 11.

- Dybala je morao igrati protiv Islanda, on jednostavno mora biti u ovakvoj momčadi - kaže Capello.

Argentinci su u strahu. Strahuju od toga da im se ne ponovi 2002. godina kad su na Svjetskom prvenstvu u Japanu i u Južnoj Koreji ispali u skupini. Na njih je utakmica protiv nas ključna. Teško da će Messi ponovno imati slab dan kao protiv Islanda, ali su hrabri Islanđani pokazali kako ga se može čuvati. Mi možemo koristiti sličan recept, s Messijem na tri, četiri, ako treba i pet igrača.

VIDI OVO: Najboljih memeovi SP-a 2018!

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Gademz_1 17.06.2018.

    Ali ako 4 5 igraca visi na njemu, pa di su onda ostali jbt...Znaju li igrat i drugi, pa to je onda puno prostora

  • MH08 17.06.2018.

    Meni samo nije jasno tko uopce da Messiju loptu da puca penal kad je tako ocajan izvodjac jedanaesteraca...pa mislim da bi golman prije zabio nego on...on uziva igrati nogomet...ali kad stoji oci u oci sa golmanom kao da se usere u gace i uhvati ga neka panika...ali Messi kroji sve u argentinskoj repki...tako i listu izvodjaca jedanaesteraca....ista stvar je i kod Portugala...CR kroji listu izvodjaca prekida..i eto vidjeli smo kako on to radi

  • Bubica2018 17.06.2018.

    Tako im i treba kad su pustili malog retarda da abude gazda i određuje tko ce igrati u repki a izbornika imaju za ukras... Žalosno je što stvarno imaju igrače vrhunske klase koji bi mogli daleko dogurati, a pojedini zbog Messija i nisu u repki koji bi možda i bolje igrali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare