To je to što me zanima!

Argentinski dnevnik 'Olé' zbog Messija promijenio ime u 'léO'

Messi se vratio na travnjak nakon dvomjesečne pauze od ozljede. U pobjedi Barce protiv Getafea zabio je dvaput. Argentinska novina 'Ole' na jedan dan postala je 'leO'
Vidi originalni članak

Barcelona je u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja uvjerljivo dobila Getafe na Nou Campu. Katalonci su slavili 4-0, a dva gola zabio je Leo Messi.

- Jedva sam čekao vratiti se na teren. Osjećam se sve bolje. Želim završiti karijeru u Barceloni - rekao je emotivni Leo nakon utakmice. 

Argentinac se vratio na travnjak nakon dvomjesečne pauze zbog ozljede. Dobio je ovacije kad je ulazio u igru u 64. minuti utakmice, a navijači su svaki njegov dodir s loptom popratili aplauzom. Barca je s 4-0 iz prve utakmice praktički osigurala četvrtfinale. Osim Messija, dva gola zabio je i Cesc Fabregas. 

Messi je igrao kao da nije izbivao s travnjaka ni dana, a argentinski sportski dnevnik u njegovu je čast promijenio ime. Tako je "Olé" u izdanju od srijede postao "léO". 

Inače, nije ovo prvi put da novina mijenja ime na jedan dan. Britanski "The Sun" je tako postao "The SON" nakon što su Kate i princ William dobili sina. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • strmi007 10.01.2014.

    Nek mu je sa srećom

  • number1 09.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • barcelona12345678 09.01.2014.

    Grande messi..ronaldo je najbolji igrac na svijetu al messi je sa druge planete...messi messi messi <3<3!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare