To je to što me zanima!

Argentinski mediji o remiju: Bila je to totalna konfuzija!

Lokalni mediji najmanje su štedjeli Lionela Messija, najveću zvijezdu Argentine koja opetnije bila na visini zadatka u remiju protiv Bolivije, i izbornika Sergija Batistu.
Vidi originalni članak

Lavinu kritika priuštili su si argentinski nogometaši bijednim otvaranjem Copa Americe, južnoameričkog prvenstva, kojem su domaćini. U petak su u La Plati remizirali sa nejakim Bolivijcima 1-1...

Lokalni mediji najmanje su štedjeli Lionela Messija, najveću zvijezdu momčadi koja opet u argentinskom dresu nije bila na visini zadatka, i izbornika Sergija Batistu.

"Argentina nije imala niti strpljenja, niti kombinatorike, niti posjeda lopte. Bila je to čista konfuzija. Izvukli smo bod u noći tijekom koje nismo funkcionirali niti kolektivno niti individualno", zaključili su u najčitanijemu argentinskom dnevniku Clarinu, čiji su se autori također prisjetili klimatskih ("rijedak zrak") opravdavanja svojih nogometaša nakon katastrofalnog poraza (6-1) kod Bolivijaca ujesen 2009. godine u kvalifikacijskom dvoboju za SP, kada je "gauče" još vodio Diego Maradona:

"Ne možemo pobijediti Bolivijce bez obzira na nadmorsku visinu."

"Bolivija nije imala nikakvog respekta prema našim zvijezdama i umalo je pobijedila", napisali su u najpopularnijemu sportskom dnevniku Oleu, dok su u Tiempu zaključili:

"Sve što je vrijedilo upamtiti bila je svečanost otvaranja."

Idi na 24sata

Komentari 27

  • frajer95 03.07.2011.

    kurumbu frende, di si ti igral nogomet??? nije to play station!!!

  • kurumbu 03.07.2011.

    bravo bern@8,stvarno mi je drago da ima ljudi koji promisle i onda ostavljaju komentar,a ne ovi papagaji od 10 do 15 godina koji imaju dva petka nogometa konstantno jedna te ista teza,nema xavija i inieste messi blablabla,pa spanjolska koja je stroj od ekipe,koja na svakoj poziciji ima kvalitetnu zamjenu,samo prm. Fabregas,Torres,David Silva na klupi i da ne narbajam dalje.....na svjetskom prvesntvu su izgubili prvu tekmu,protiv Cilea su visili prvih 20 min da je cile zabio one prilike tko zna sta bi bilo,protiv paragavaja penal cassilas obranio,losa igra.....protiv portugala isto muka,protiv nizozemske da je robben zabio onaj zicer zbogom spanija....znaci tako skoro savrsena ekipa je uz veliku muku osvojila svjetsko prvesntvo,i sada toj ekipi samo izbacite Puyola i Pique ta ekipa nebi osvojilA nikada svjestko prvesntvo,zncai samo dva igraca izbaci totalno druga ekipa,a pogledaj te veznu liniju od argentine,pogledaj te obranu,pa argentina ima napadace,ali nemogu svi igrati u prvoj postavi,messi igra svoju prepoznatljivu igru i u argentini ali nema potpore,pa na sta bi licio nogomet da messi moze svaku tekmu sam rijesiti,odnos da prođe cijelu boliviju ili neku drugu ekipu i da zabije gol,na messiju je uvijek najveca pozornost e tada trebaju reagirati ostale "zvijezde"u timu i da naprave nesto konkretno za tim,argentinina igra se svodi,odnson svaki napad trazi se messi ako nije slobodan lopta kruzi bezveze,znaci gudbitak vjere u druge igrace

  • boky89 03.07.2011.

    messi neboj se....sad će xavi i iniesta doć...ahahahhhaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare