To je to što me zanima!

Uefa je za tri tjedna odgodila odluku o Ademijevoj kazni...

Dinamo je objavio kako je Uefa odgodila odluku o Ademijevoj kazni nakon pada na dopingu za 16. studeni. Disciplinska komisija trebala je danas odlučiti o kazni...
Vidi originalni članak

Uefina disciplinska komisija danas je trebala objaviti kaznu za Dinamovog dokapetana Arijana Ademija (24) koji je pao na dopinškom testu nakon utakmice protiv Arsenala u prvom kolu Lige prvaka. Ademijev B uzorak također je bio pozitivan i Ademiju prijeti i do četiri godine, no na odluku o kazni morat će još pričekati.

Dinamo je na službenoj internetskoj stranici objavio kako je Uefa odgodila odluku o kazni za Arijana Ademija te da će odlučiti o sankcijama za Dinamovog nogometaša nakon sjednice Uefine Disciplinske komisije 16. studenog.

"UEFA je odlučila odgoditi odluku u slučaju pozitivnog nalaza Arijana Ademija za tri tjedna tako da će Disciplinska komisija svoju odluku donijeti 16. studenog. Podsjetimo, Uefa je otvorila postupak protiv Arijana Ademija nakon što su rezultati doping kontrole nakon utakmice protiv Arsenala pokazale kako je njegov nalaz bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a ponovljeni test B također je bio pozitivan", objavio je Dinamo.

Zoran Mamić: Dinamo stoji iza svog igrača

- Klub stoji iza Arijana. Pomoći ćemo mu kako god možemo jer smo uvjereni da nije uzeo ništa. Toliko je puta bio kontroliran u zadnjih godinu dana i nijednom nije bilo problema. Zaslužuje podršku svih nas. Ne znamo od čega je bio pozitivan, ali sigurno je da ništa nije dobio u našem sustavu. Ako bude drastično kažnjen morat ćemo razmisliti o pojačanju na njegovoj poziciji - rekao je Dinamov trener Zoran Mamić.

U maksimirski klub stigli su nalazi kontrole dopinškog testa desetorice Dinamovih nogometaša i svi su negativni kao i oni nalazi s Allianz Arene. Dinamo se nakon odluke Uefine disciplinske komisije u Ademijevom slučaju može žaliti. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • nosper 27.10.2015.

    Šuki to riješava pozitivno.još slijedi i isprika uefe maminju...ipak su ga malo psihički uznemirili.

  • kapitalist86 27.10.2015.

    Dobra ova notorna zahebancija da ce ademi krenuti sad delat u slasticarnu...Nema potrebe,zaradio je dovoljno da kupi Vincek i da pojedini komentatori slasticari u biti rade za njega a ne obratno.O tome niste razmisljali?

  • burky1990 27.10.2015.

    steta sto se ljimun navuko

Komentiraj...
Vidi sve komentare