To je to što me zanima!

Brže, brže, vrijeme nam curi: Armada 'kaznila' igrače Rijeke čišćenjem terena kod petoligaša

Bila je tu i pokoja baklja, pa je glavni sudac morao nakratko i prekinuti utakmicu koja se pretvorila u pravu dramu. Promašaj iz druge serije izvođenja jedanaesteraca odlučio je pobjednika i putnika u osminu finala Kupa
Vidi originalni članak

Oko 50 članova Armade gledalo je danas tešku muku Rijeke u Kutini. Riječani su se spasili epske blamaže izbacivši petoligaša Moslavinu tek nakon jedanaesteraca 6-5 (1-1).

KOMPLETIRANA 1/16 FINALA Dinamo ide u Split! Ovo su svi parovi osmine finala Kupa HRVATSKI KUP Rijeka se spasila blamaže u Kutini: Izbacila petoligaša Moslavinu na jedanaesterce!

Momčad s Rujevice gubila je više od sat vremena igre, a uoči izjednačujućeg gola navijači su "kaznili" igrače čišćenjem terena. Zasuli su teren papirnatim rolama, a budući da je Riječanima svaka sekunda bila važna, nisu čekali službu za čišćenje, već se sami uhvatili tog posla koji je potrajao 40-ak sekundi.

Bila je tu i pokoja baklja, pa je glavni sudac morao nakratko i prekinuti utakmicu koja se pretvorila u pravu dramu. Promašaj iz druge serije izvođenja jedanaesteraca odlučio je pobjednika i putnika u osminu finala Kupa.

U toj će fazi Rijeka gostovati u Bijelom Brdu kod drugoligaša BSK-a.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tko sere 57 19.10.2022.

    kod petoligaša 😂

  • sanlorenzo4 19.10.2022.

    Neka, sad će ih ionako izbaciti servska braća Bijelo Brdo

  • Pešekan1 19.10.2022.

    Kakav naslov bombastičan kao da se radi o smaku svijeta.hahahhahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare