To je to što me zanima!

Armstrong: Tour de France ne može se osvojiti bez dopinga...

Treba biti posebno izdržljiv kako biste osvojili naslov. Na Tour de Franceu to nitko ne može ako ne uzima doping, rekao je stručnjak za doping, Lance Armstrong...
Vidi originalni članak

Zbog dopinga je ostao bez sedam titula s Tour de Francea i brončane medalje s Olimpijskih igara 2000. godine u Sydneyu. Godinama je odbacivao optužbe da je koristio nedozvoljena sredstva, a onda se slomio i sve priznao. 

- Da, uzimao sam doping kod svake svoje pobjede na Tour de Franceu - priznao je Lance Armstrong pred milijunskim auditorijem.

Armstrongu su uzeli sve naslove i doživotno mu zabranili natjecanje. Tour de France 2013. počinje 29. lipnja, a Armstrong je najavio utrku još jednom sramotnom izjavom.

- Nemoguće je osvojiti Tour de France bez dopinga. Treba biti posebno izdržljiv kako biste osvojili naslov - rekao je Lance.

Ubrzo se oglasio i legendarni francuski biciklist, osvajač pet naslova na Tour de Franceu, danas 58-godišnji Bernard Hinault.

- Ovakve me izjave deprimiraju. Moramo prestati razmišljati na način da svi biciklisti koriste doping i da bez toga ne mogu pobjeđivati - rekao je Francuz.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ecolozzi 29.06.2013.

    Pustimo doping ili ne, ali nismo mi vozili biciklu nego on.Za mene uvijek legenda.Razvalili su ga medijski više nego ikog.

  • top5 28.06.2013.

    Vecina sportasa uzima doping, oni su to znali i kad je on to osvojio ali je imao dovoljno novca da se sve to prikriva.

  • saranjsek 28.06.2013.

    ako cemo bit realni danas 90% sportasa uzimaju doping i koje kakve gluposti. svi se sada okomili na armstronga a vecina onih koji govore protiv njega isto uzimaju doping. evo primjer: znaci neki skijas s*ebe kolino i dode na stazu za mj dana, a da neko od nas s*ebe kolino najmanje bi bilo pola god pauze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare