To je to što me zanima!

Aršavinova četiri gola nisu bila dovoljna za sva 3 boda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Liverpool i Arsenal odigrali su utakmicu za pamćenje sa čak osam golova. Zvijezda večeri bio je omaleni Rus Andrej Aršavin sa četiri gola
Vidi originalni članak

Arsenal i Liverpool na prepunom Anfieldu odigrali su 4-4, a apsolutni 'car' večeri bio je Rus Andrej Aršavin sa četiri nevjerojatna gola. Odvedete li svoju momčad u goste na mitski Anfield i zabijete četiri gola, morate biti presretni. Trener Arsenala ne može biti nezadovoljan predstavom svoje mlade momčadi, no broje se samo bodovi. A oni su svoje izgubili u sudačkoj nadoknadi vremena. Liverpool je tako drugu utakmicu u samo tjedan dana primio, ali i zabio, četiri komada. Arsenalovi nogometaši u prvom su poluvremenu jednom prešli centar i to je bilo dovoljno. Pred kraj poluvremena na scenu stupa Rus s Jordanovim brojem na leđima (23) kojeg ovakva atmosfera očito 'pali'. Reininu mrežu Aršavin je načeo u 36. minuti nakon prekrasne akcije Nasrija i Fabregasa. Na poluvrijeme se otišlo s minimalnom prednosti Arsenala. A onda već na početku drugog poluvremena Torres je nagovijestio što navijači mogu očekivati. Španjolac je zabio u 49., a Benayoun je u 56. prisilio Sagnu da loptu ugura u vlastiti gol. Aršavin sa svoja dva gola (67., 70.) vraća prednost Arsenalu, a Torres svojim drugim golom samo dvije minute kasnije ponovno vraća utakmicu u neizvjesne vode. U 90. minuti Aršavin je zabio svoj četvrti gol i činilo se kako Topnici s Anfielda odlaze sa sva tri boda. No u 93. minuti novi gol. Ovaj put zabio je Benayoun i ostavio Liverpool u igri za naslov prvaka Engleske. Redsi su se pridružili Manchesteru na vrhu sa 71. bodom i dvije utakmice više.
- Nikad nisam zabio četiri gola. Lijepa utakmica za navijače, no ne i za igrače. Volim košarku, no na žalost, ne mogu zabiti 19 u nogometu. Samo četiri, žao mi je - priča zvijezda večeri Aršavin.
- Napravili smo previše pogrešaka i dobili četiri gola. No ja sam zadovoljan jer smo ponovno pokazali karakter - rekao je trener Liverpoola Rafa Benitez, a Wenger se nadovezao:
- Aršavinova je igra bila nevjerojatna. U prvom dijelu je bio samozatajan, no poslije je pokazao sav svoj talent. Pozitivno je što smo ostali neporaženi, no tri boda bi bila bolja.
Eduardo da Silva nije ulazio u igru iako je Wenger prije utakmice najavljivao da će bi mogao početi utakmicu. Hrvatski je reprezentativac sjedio na klupi svih 90 minuta, a u napadu se ovaj put našao Nicklas Bendtner. Danac je bio u prvih jedanaest zahvaljujući ozljedama Van Persieja i Adebayora.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Liverpool_boy 22.04.2009.

    samo da ispravim kad je chelsea vodio 3-2

  • Liverpool_boy 22.04.2009.

    Što je vama samo pričate o arsenalu pa pogledajte malo Liverpool.Prisjetimo se Istanbula 2005 godine u 12 minuta 3 gola,još u FINALU LIGE PRVAKA.poslje toga Protiv Chelsea Borili su se do zadnje minute,i kad je Chelsea vodio 3-1 Liverpoolu je trebalo 3 gola,druge ekipe bi odustale ali oni su krenuli zabili 2 a 3. je bio jako blizu kad je mikel obranio.Sad protiv Arsenala svi na Aršavina i Arsenal a ko je preokrenuo rezultat i vracao se u utakmicu

  • tovar_69 22.04.2009.

    2. i 4. gol Aršavina po meni su najbolja, udarac punom nogom baš ih je provrtia, inače ova utakmica može konkurirati i utakmici Chelsea:Liverpool 4:4 jer je napetost ajme, prava nogometna utakmica, svaka čast ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare