To je to što me zanima!

Arsenal došao u Viroviticu... Otvara nogometnu Akademiju

HRVATI SU ČUDO Topnici su otvorili kamp u Virovitici, znaju da tu ima pregršt talentiranih klinaca, kaže naš Mario Bonić koji će biti jedan od trenera u Akademiji
Vidi originalni članak

Veliki Arsenal u Virovitici je otvorio kamp, a Hrvat Mario Bonić, jedan od trenera u Akademiji londonskoga kluba, bit će glavni voditelj cijelog ovog projekta. 

- Ovo je tek početak. Nakon Virovitice, otvorit ćemo još nekoliko kampova, od kojih bi jedan trebao biti i u Zagrebu, a za ostale ćemo još vidjeti - rekao je Bonić i dodao:

- Ljudi iz Arsenala dobro znaju da Hrvatska ima pregršt talentiranih klinaca, zato su i odlučili otvoriti ovdje kamp.

Tim potezom trebao bi se eliminirati ključni problem većine hrvatskih talenata - da se nestručnim vođenjem s vremenom izgube.

- Mislim da će treniranje po Arsenalovom programu biti dobro za sve. I za djecu, i za hrvatski nogomet, koji će dobiti školovane igrače, a naravno, i za Arsenal - kaže Bonić, koji bi jedanput na mjesec trebao dolaziti iz grčke Akademije u kojoj je jedno naše “čudo od djeteta”, 12- godišnji Vjeko Taritaš.

- Vjeko napreduje golemim koracima, dobro se snalazi i trener je s njim jako zadovoljan - iz prve ruke otkrio nam je Bonić.

Vjeko će ostati u Grčkoj, jer u Hrvatskoj Arsenal zasad ima kamp, a tamo je Akademija.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Antisa_1 27.11.2011.

    Istina Hrvatska je brdo puno dijamanata samo da nije korumpiranih menadera i trenera koji gule jadne igrace ali sad je dosao kraj mislim koliko je decki propalo jer nisu mogli podplatit ono sto je se od njih trazilo !!!dovidenja Hrvatska nogometna korupcijo!!!!

  • RenataKrižančić 27.11.2011.

    Do koje će se dobi djeca uzimati u kamp? Koji su kriteriji za sam ulazak (preporuka,selekcija,...)?

  • AjsBely Privatno 27.11.2011.

    Ovo je mogućnost da uspiju i oni manje imućni. Jer poznato je u Hrvatskoj ako imaš para uspjet češ ak imaš samo talent teško.

Komentiraj...
Vidi sve komentare