To je to što me zanima!

Arsenal - Eduardo da Silva vraća se za devet mjeseci

Eduardo bi mogao početi trčati za šest mjeseci, a za potpuni oporavak trebat će oko devet mjeseci, stoji u službenom pripoćenju Arsenala
Vidi originalni članak

Arsenal se u ponedjeljak oglasio službenim priopćenjem vezano uz Eduardove ozljede na utakmici u Birminghamu, a prve prognoze nisu baš bajne. Potvrdili su da je Dudu slomio lijevu fibulu i zadobio otvoreni prijelom na zglobu lijeve noge.
Hitno je operiran u bolnici Selly Oak u Birminghamu nakon čega je prebačen u bolnicu u Londonu, stoji u priopćenju.
Medicinsko osoblje Arsenala i ortopedski kirurg posjetili su u ponedjeljak Eduarda u londonskoj bolnici kako bi procijenili kako je Dudu nakon operacije, koliko je oštećenje i koliko će mu trebati za puni oporavak. Da Silva će imati nogu u gipsu i hodati na štakama od šest do osam tjedana. Nakon toga će moći početi rehabilitacijski proces s laganim vježbanjem u teretani.
Nadaju se da će Eduardo početi trčati nakon šest mjeseci, a za potpuni oporavak prognoziraju da će trebati oko devet mjeseci. Dudu će biti pušten iz bolnice za nekoliko dana.
Na kraju piše da se Arsenal ovom prilikom zahvaljuje Birmingham Cityu na pomoći te kirurzima i medicinskom osoblju bolnice Selly Oak koje je operiralo Eduarda da Silvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • god of war 26.02.2008.

    nemojte kenjat i bacaite glupe pretpostavke i nagađanja..gospodo,samo vremena treba za takav proces ništa više..sada 5,6...10 miseci ako bude trebalo onda neka bude..svi će te se složit sada sa ovim,ali svima je nama u interesu da ozdravi i da nam se vrati u kockaste dresove...a za to je potrebno vremena i dosta volje...u kurcu bi bilo da se vrati za npr9 mijeseci nogometu a da osijeća bolove neke..s toga,ako je potebno i godina i pol vremena za to,onda neka bude tasko ali će tada barem imati 100% fizičke i mentalne snage!!

  • pape50 26.02.2008.

    sad ću nešto grubo napisati...sve se vrača...dudu je na treningu slomio nogu suigraču Buljatu....to je stvarnost... žao mi je svakog tko nastrada u duelu...

  • golfina 26.02.2008.

    neka pa tek ti je 25 zaljeći se pa dođi ljeva je u pitanju a ti si ljevak izdržačemo nekako

Komentiraj...
Vidi sve komentare