To je to što me zanima!

Arsenal gubi gdje god stigne! Pobijedio ga je i novi prvoligaš

Arsenal je nakon ovog poraza ostao na šestom mjestu sa 45 bodova, čak 13 manje od Tottenhama koji se nalazi na četvrtoj poziciji, posljednjoj koja vodi u Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala nastavili su s očajnim igrama koje prikazuju u posljednje vrijeme. U susretu 29. kola engleskog prvenstva Arsenal je na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona izgubio 1-2 upisavši četvrti uzastopni poraz te peti poraz u zadnjih šest utakmica.

U zadnjih šest susreta "Topnici" su izgubili tri utakmice u prvenstvu (Brihgton 1-2, Manchester City 0-3, Tottenham 0-1), finale Liga kupa (Manchester City 0-3), te jednu utakmicu u Europskoj ligi (Ostersunds 1-2). Jedinu pobjedu ostvarili su protiv švedskog Ostersundsa (3-0) u prvom susretu 1/16 finala Europske lige.

Posljednji put Brighton je pobijedio Arsenal u rujnu 1982. godine. Nakon toga nisu igrali previše. Četiri puta, a sva četiri puta slavio je Arsenal.

Domaćin je poveo u 7. minuti golom Lewisa Dunka, a u 26. minuti je Glenn Murray povisio na 2-0. U završnici prvog dijela Pierre-Emerick Aubameyang je smanjio rezultat i činilo se kako će Arsenal u nastavku okrenuti rezultat. Međutim, domaćin se uspio obraniti i zasluženo je osvojio tri boda.

VIDEO City probio Chelseajev autobus na Etihadu: 11 bodova od titule

Arsenal je nakon ovog poraza ostao na šestom mjestu sa 45 bodova, čak 13 manje od Tottenhama koji se nalazi na četvrtoj poziciji, posljednjoj koja vodi u Ligu prvaka. Brighton se probio na 10. mjesto sa 34 boda.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • unknown85 04.03.2018.

    Hahahahaha wenger izjavio poslije utakmice ovo: "mislim da je cetvrto mjesto izgubljeno". A ostali treneri: "mislim da nemamo vise sanse za naslov" mislim da to sve govori. Pa taj deda nije normalan da ga hebes. Ali mene zanima kako mu vise uprava da nogu??? Mozda oralno zadovaljava predsjednika ili?? Jer ne znam na osnovu kojeg kriterija ga drze na klupi, ovo mi je jedino logicno objašnjenje

  • Biljar 04.03.2018.

    Pratio sam Arsenal u ono zlatno doba Henrya, Berkampa, Piresa, Vieire i ekipa..Po meni jedna od najboljih klupskih ekipa ikada na celu s bolesnim Henryem, taj lik je u primeu bio mjesavina Messija, CR-a, Ibre, frajer je sve imo, nitko mu nis nije mogo. Wengera se sjecam ko trenera koji je od drva napravio igraca, po tom je bio poznat, od nekog mladog anonimusa lik je napravko wc igraca, ekipa mu je svake godine imala glavu i rep, sve je znao poslozit. Da mi je netko rekao da ce on za 20god i dalje bit trener i da ce ta ekipa godinama bit kanta za napucavanje jakim ekipama i gotovo prosjecna engleska momcad, ja bi mislio da je taj na tripu, jer Wenger je tada bio nest kao danas Pep, cudotvorac i ogroman znalac. Wenger mi se zgadio onog trena kad sam jos prije 7-8 sezona skuzio da on nema obraza dat ostavku, nema morala, ponosa, nicega, a on je vec skoro 10 god predugo na klupis Arsenala, on je naprosto ishlapio i momcad je otupila na njega. Jedna bajka koja se nakraju pretvorila u nekakvu ruznu pricu, stvarno steta kad covjek nema granica

  • meme7 04.03.2018.

    nekako bi volio da arsenal bude 7. da onda nikako ne idu u europu samo će se još vise osramotit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare