To je to što me zanima!

Arsenal i dalje uklet: Bez Djouroua do kraja sezone

Branič Arsenala bio je na operaciji koljena nakon koje će morati pauzirati možda i osam mjeseci. No Arseneu Wengeru je to nešto sasvim normalno
Vidi originalni članak

Pa mi kao da smo prokleti..., nekoliko je puta rekao Arsenen Wenger prošle sezone. Ozljede su napale njegovu momčad kao da se ozbiljno zamjerio nebesima. Eduardo, Rosicky, Walcott, Fabregas Adebayor... I nisu jedini, teške ozljede bile su gotovo pa svakodnevnica. Ništa se nije promijenilo ni ove sezone. Sezona nije ni počela, a Samir Nasri je već slomio nogu. Ozljedio se i oporavljenik Rosicky, tek se vraća Cesc, a stigla je nova nesreća. Branič Johan Djourou morat će pauzirati do kraja sezone.
- Morat će pauzirati najmanje šest, a možda i osam mjeseci. Zbog ozljede koljena je morao na tešku operaciju i oporavak sigurno neće biti lak, trebat će mu puno strpljenja - rekao je Wenger. Za njega su ovakve vijesti 'jedan običan dan u uredu', već mu je normalno da ima izuzetno kratak kadar. Evo, u subotu Arsenal gostuje kod Manchester Cityja, a neće moći računati na Andreja Aršavina. Rus je igrao za reprezentaciju protiv Walesa i ozljedio prepone. Ali barem bi Rosicky i Fabregas trebali biti spremni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Th 1950 11.09.2009.

    drag mi je arsenal možda bude i prvak engleske stvarno nemaju srece neka i njih pomazi

  • dusansk 11.09.2009.

    pa nije ni standardan u prvom timu...

  • marioma 11.09.2009.

    mozda je to do losih treninga.ko zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare