To je to što me zanima!

'Arsenal je doista momčad prepuna beskičmenjaka'

Nakon poraza od Stokea (2-1) Arsenal ima šest bodova manje od Liverpoola i Chelseaja. Golman Stokea Thomas Sorensen analizirao je Arsenal...
Vidi originalni članak

Oni su sjajna momčad što se nogometnih vještina tiče, no nisu dovoljno fizički moćni, procijenio je danski golman Stokea Thomas Sorensen nakon što je njegova momčad pobijedila 'topnike' na svom travnjaku.
- Kada je Chelsea gostovao na našem stadionu, razliku su napravili baš u čvrstini, u svakom duelu su bili moćniji od nas. Arsenal baš i nije i to je velika razlika. Kao da im nedostaje 'kičme' koju bi morali imati. Kada smo zabili drugi gol, imao sam osjećaj da možemo što hoćemo. Potpuno su izgubili vjeru u sebe, nisu prebacili u 'petu brzinu' kao što inače rade - dodao je Sorensen.
Stoke je poveo u 11. minuti preko Fullera, pa povisio svoje vodstvo u 73. golom Olofinjane. Četiri minute nakon drugog gola crveni karton zaradio je Van Persie, a gol kakve-takve utjehe zabio je Clichy u sudačkoj nadoknadi. Arsenal je izgubio od Stokea, a prije i od Hulla i Fulhama...
- Nisam siguran koliko si još poraza možemo dopustiti - zamišljeno je nakon utakmice komentirao Arsene Wenger. A ni raspored mu ne ide na ruku. Idućega vikenda na Emirates dolazi Manchester United.
- To je utakmica koju moramo dobiti! Nema bolje utakmice da se vratimo u igru i pokažemo da imamo kvalitetu - misli francuski stručnjak na klupi Arsenala.
No Arsene Wenger je zaboravio da mu momčad u ovom trenutku izgleda blijedo, igra neuvjerljivo...
- Vidio sam kako izgledaju ostali kandidati za naslov i čini mi se da će Arsenal imati jako, jako puno problema ove sezone - 'začinio' je Wengerove muke Thomas Sorensen.
No nije ni tu kraj problemima. Uza sve nevolje, na utakmici protiv Stokea još se i ozlijedio Theo Walcott. U jednom prodoru je pao na rame, nakon čega su ga iznijeli s terena. Sve se čini da našega Eduarda u Arsenalu čekaju kao posljednju slamku spasa...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gunnerica_4 03.11.2008.

    loool budale

  • jurajunior 03.11.2008.

    vidjet čete kad im se DUDU vrati....

  • nix_zgd 03.11.2008.

    od arsenalu nedostaje kičme do arsenal je momčad prepuna beskičmenjaka...svaka vam čast, to samo vi možete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare